Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Upadaj u kombi!

Video: Upadaj u kombi!Nakon više nego uspješnog koncerta riječke Marinade i zagrebačkih Šumskih s početka ožujka (07.03., klub Dva Osam) program Upadaj u kombi pali motore i nastavlja voziti dalje.

Kombinacija bendova The Black Room i The Siids zajedno zatvaraju mjesec travanj koncertnim nastupom u legendarnom prostoru kluba A3 u Kninu. Biti će to ujedno i premijerni nastup The Black Rooma u tom gradu, a dodamo li da je to ujedno i prva postaja promocije netom izašlog albuma “Motel Monaco” razloga za bendovsko nabrijavanje neće nedostajati.The Siids osim uhodanog albuma “Brutalist”, publici će predstaviti i pokoju novu stvar.

Riječki losovi upravo finiširaju svoj peti studijski album. U međuvremenu se zakotrljalo i par svirki kao dio benda The Strange, a paralelno slijede pripreme za samostalne nastupe i promocije. Upravo će program Upadaj u kombi poslužiti kao svojevrsno opipavanje bila publike na nove stvari. Tako, već sljedećeg četvrtka (5.5.) na domaćem terenu kluba The Beertije na Trsatu uz podršku kantautora Fallen Down Moon slijedi dugoočekivana klupska svirka. Dan poslije, nova stanica je Karlovac dok Križevci u subotu, 7.5., zaokružuju trodnevne nastupe. Zadnja stanica u mjesecu svibnju je subotnji koncert (14.5.) u Kninu.

Objavljeno 28.04.2022.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)