Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Urban &4 na pozitivnom koncertu!

Video: Urban &4 na pozitivnom koncertu!Jedan od najvećih koncertnih događaja godine, Pozitivan koncert, deveti će put za redom poslati pozitivnu poruku kroz glazbu i obilježiti Svjetski dan borbe protiv AIDS-a uz još jednu sjajnu postavu izvođača. U Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 30.11. nastupit će Goran Bare & Majke, Urban & 4, S.A.R.S. i Quasarr.

Poznata je satnica ovogodišnjeg Pozitivnog koncerta. Vrata Velike dvorane Doma sportova otvorit će se u 19:45 sati.

Koncert otvara Quasarr u 20:15, nakon njih slijedi S.A.R.S. u 21:00, Urban & 4 u 22:00 te na kraju Goran Bare & Majke u 23:30.

Pozitivan koncert, u organizaciji HUHIV-a, Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa, i Los Angeles agencije, u svojih je osam godina održavanja postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja i jedan od najvećih koncerata u regiji s više od 35 tisuća posjetitelja kroz godine. Dosad su na Pozitivnom koncertu, između ostalih, nastupili Dubioza kolektiv, TBF, Hladno pivo, Laibach, Let3, Stereo MC, PipsChips&Videoclips, Brkovi, Kawaski 3P, Svadbas, Lollobrigida, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila u dvoranu Dražena Petrovića, da bi se od 2011. ustalila u Velikoj dvorani Domu sportova.

S rekordnih devet uzastopnih godina održavanjam impresivnim popisom izvođača I nastupima koji se prepričavaju tjednima Pozitivan koncert izrastao je u prepoznatljiv glazbeni brend u cijeloj regiji.

Atmosfera Pozitivnog koncerta odlično je prenesena u najavi čiji su kadrovi snimljeni na koncertu u prosincu 2012. godine:Organizatori Pozitivnog koncerta uvijek su bili otvoreni za suradnju sa svima, dajući tako priliku i raznim udrugama da predstave svoj rad i humanitarno djelovanje. Tako će se ove godine posjetiteljima predstaviti Azil Dumovec, sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba.

Službeni after party Pozitivnog koncerta održat će se u Klubu u ulici Pavla Hatza 16 na večeri naziva KLUB.ing 808, uz podršku zagrebačkog Radija 808.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. HUHIV se ove godine priključuje prvom Europskom tjednu testiranja na HIV koji će se odvijati od 22. - 29. studenog po cijeloj Europi s ciljem poticanja na testiranje. U sklopu te akcije CheckPoint Zagreb kao koncept otvorenog centra za zdravlje i edukaciju mladih, te posebno osoba pod povećanim rizikom od zaraze HIV-om, hepatitisom i ostalim spolno prenosivim bolestima, poziva mlade na edukaciju i provjeru svog zdravstvenog statusa.

Centar nudi metodu besplatnog, anonimnog, pouzdanog i brzog testiranja na HIV, testovima iz sline s rezultatom već za 20 minuta. Uz to CheckPoint Zagreb nudi informiranje i savjetovanje, s ciljem smanjenja rizičnih ponašanja, ranog otkrivanja infekcija, prevencije daljnjeg širenja spolno prenosivih bolesti te započinjanja pravovremenog liječenja. Povodom Europskog tjedna testiranja na HIV CheckPoint Zagreb radit će od 22.-29. studenog svaki dan (osim subote i nedjelje) od 16 do 19:30 sati na adresi Ulica kneza Domagoja 10.

Jak line up izvođača i pristupačne cijene ulaznica i ovogodišnji su adut Pozitivnog koncerta kojem je primarna funkcija edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima, te osobama s rizičnim ponašanjem.

Cijena ulaznice iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 70 kn.

Službena prodajna mjesta;
• Dirty old shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori I zalaže za AIDS free generaciju.

Objavljeno 25.11.2013.

Vremeplov

Dvije osobe gledaju nekog tipa u baru... jedan vidi odrpanca drugi zvijezdu.
Beck Hansen