Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Urban obradio ’’Ne brini’’

Video: Urban obradio ’’Ne brini’’Riječki glazbenik Damir Urban obradio je pjesmu ”Ne brini” kultne beogradske grupe U škripcu za potrebe filma ”Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa” crnogorskog režisera Nikole Vukčevića, čije se prikazivanje u kinima očekuje na jesen.

Za ”Ne brini” Urbana & 4, Vukčević je snimio spot koji je kao i film sniman u Zagrebu, Londonu i Podgorici, dok su kadrovi muzičara snimani na atraktivnoj lokaciji zagrebačkog studija Embrio production.

Izdavač singla ”Ne brini” Urbana & 4 je zagrebački Aquarius Records, a spot je nedavno premijerno prikazan na regionalnom MTV-iju.Grupa U škripcu je pjesmu ”Ne brini” autora klavijaturiste Zorana Vulovića objavila na svom albumu ”U škripcu” (1987), s pjevačem Aleksandrom Tabašem.U filmu ”Dječaci iz ulice Marksa i Englelsa” Damir Urban igra i jednu od uloga, muzičara koji dolazi u London snimiti nekoliko svojih pjesama i tamo susreće prijatelja iz mladosti Stanka, kojeg tumači poznati hrvatski glumac Goran Bogdan. Na kraju u filmu zajednički snimaju Stankovu pjesmu ”Ne brini”.

U spotu osim glumca Zagrebačkog kazališta mladih Gorana Bogdana prepoznajemo i neke druge regionalno značajne umjetnike kao što su Emir Hadžihafizbegović, Ana Sofrenović i Nebojša Glogovac.

Film ”Dječaci iz ulica Marksa i Engelsa” je nastao po motivima drame “Instant“ poznatog srpskog pisca i redatelja Đorđa Milosavljevića, po scenariju Milice Piletić i redatelja Vukčevića, a u koprodukciji Crne Gore, Hrvatske i Srbije, uz produkcijsku podršku Slovenije.

Objavljeno 18.06.2014.

Vremeplov

Ja sam pravi buntovnik s razlogom.
Nina Simone