Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Utjecajni indie/math rockeri Joan of Arc dolaze u Rijeku

Video: Utjecajni indie/math rockeri Joan of Arc dolaze u RijekuU riječki Tunel 29.11.2013. iz Chicaga stižu Joan of Arc, jedan od najutjecajnijih sastava sa indie/math-rock/emo scene.

TTNG (This Town Needs Guns) ih navode kao glavne uzore, a uvelike su utjecali na široku
paletu sličnih sastava, od Minus The Bear do Foals. Iza sebe imaju dvadesetak izdanih albuma i nebrojeno mnogo svjetskih turneja.

Joan of Arc su nastali početkom 1996. godine nakon raspada kratkotrajnog, ali danas kultnog post-hardcore benda Cap’n Jazz. Želeći svirati nešto eksperimentalniju glazbu, vokal Tim Kinsella odlučio je oformiti novi bend.

Premda u suštini indie/math rock, neki albumi su im više eksperimentalni s višeslojnim gitarama i pjesmama koje traju do 20 minuta, dok su neki minimalistički i odišu melodijom i jednostavnošću.

Najnoviji album, ’Testimonium Songs’, nastao je kao dio projekta s eksperimentalnim kazalištem ’Every House Has A Door’, a 2011. su snimili studijski album ’Life Like’ kod legendarnog Stevea Albinija (Nirvana, Pixies, The Jesus Lizard, Shellac...). Od 2004. godine albume im izdaje Polyvinyl Records (Japandroids, Deerhoof, Of Montreal, Xiu Xiu...).

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna moguće je kupiti u Tunelu(Školjić 12, Rijeka). Na dan koncerta, na ulazu, cijena ulaznice iznosit će 40kuna.

Koncert počinje u 22:00.

Objavljeno 18.11.2013.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel