Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Večeras FOB i Kiper u Palachu!

Video: Večeras FOB i Kiper u Palachu!Distune promotion nam je za zadnji koncert odlučio pripremiti još jednu promociju novih albuma, dragih nam gostiju, pulskih Fakofbolan i zagrebačkog Kipera...

Karte za koncert koji je zakazan za ovu subotu 21.12., mogu se kupiti u Dallas music shopu ili putem sustava Entrio.hr po cijeni od 35,00kn, dok će na samome ulazu cijena bit 50,00kn, a mjesto radnje je Palach.

Ali to nije sve, u Dallas music shopu od 20h kao uvertiru u koncert pozivamo vas na prigodno druženje s bendovima; prilika za zdravicu, fotku, kupovinu potpisanog novog cd-a, majicu ili nečeg trećeg, naravno biti će tu i poklona.

Fakofbolan, ili skraćeno FOB, su jedan od najpopularnijih hrvatskih punk rock sastava, sad već s punoljetnim stažom.Poznati su po angažiranim tekstovima u kojima kritiziraju negativna stanja u današnjem društvu, po pjevnim i ”sing-a-long” refrenima, specifičnoj kombinaciji ”uličnog” punkrock i ”melodičnog” hardcore stila, a najviše po energičnim i žestokim koncertnim nastupima. Novi album Fakofbolan-a ”...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome...”, objavljen za novu izdavačku etiketu PDV, sadrži 11 pjesama i 4. je to po redu studijski album.

Društvo im prave zagrebački Kiper. Osnovani 2007. na temeljima hardcore punk benda Paruzija. U Rijeku dolaze promovirati svoj novi, drugi po redu album ”Spori i živi”. Album snimljen u zimi 2012.-2013. u Monster studiju, sadrži 11 pjesama , za produkciju je zaslužan Ivan Jakić (Zvuk sobe), a album je izdan od strane Geenger Records .

Satnica:
od 20h prigodno druženje s bendovima @ Dallas music shop (Splitska 2a)
od 21.30h zagrijavanje uz punk-rock hitove @Palach
koncert:
22.30h Kiper
23.30h Fakofoblan

Objavljeno 21.12.2013.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison