Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Večeras FOB i Kiper u Palachu!

Video: Večeras FOB i Kiper u Palachu!Distune promotion nam je za zadnji koncert odlučio pripremiti još jednu promociju novih albuma, dragih nam gostiju, pulskih Fakofbolan i zagrebačkog Kipera...

Karte za koncert koji je zakazan za ovu subotu 21.12., mogu se kupiti u Dallas music shopu ili putem sustava Entrio.hr po cijeni od 35,00kn, dok će na samome ulazu cijena bit 50,00kn, a mjesto radnje je Palach.

Ali to nije sve, u Dallas music shopu od 20h kao uvertiru u koncert pozivamo vas na prigodno druženje s bendovima; prilika za zdravicu, fotku, kupovinu potpisanog novog cd-a, majicu ili nečeg trećeg, naravno biti će tu i poklona.

Fakofbolan, ili skraćeno FOB, su jedan od najpopularnijih hrvatskih punk rock sastava, sad već s punoljetnim stažom.Poznati su po angažiranim tekstovima u kojima kritiziraju negativna stanja u današnjem društvu, po pjevnim i ”sing-a-long” refrenima, specifičnoj kombinaciji ”uličnog” punkrock i ”melodičnog” hardcore stila, a najviše po energičnim i žestokim koncertnim nastupima. Novi album Fakofbolan-a ”...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome...”, objavljen za novu izdavačku etiketu PDV, sadrži 11 pjesama i 4. je to po redu studijski album.

Društvo im prave zagrebački Kiper. Osnovani 2007. na temeljima hardcore punk benda Paruzija. U Rijeku dolaze promovirati svoj novi, drugi po redu album ”Spori i živi”. Album snimljen u zimi 2012.-2013. u Monster studiju, sadrži 11 pjesama , za produkciju je zaslužan Ivan Jakić (Zvuk sobe), a album je izdan od strane Geenger Records .

Satnica:
od 20h prigodno druženje s bendovima @ Dallas music shop (Splitska 2a)
od 21.30h zagrijavanje uz punk-rock hitove @Palach
koncert:
22.30h Kiper
23.30h Fakofoblan

Objavljeno 21.12.2013.

Vremeplov

Glazba je dio tradicije i umjetnosti, a ne dio biznisa.
Sandor Szabo, mađarski gitarist