Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Večeras - The Black Room!

Video: Večeras - The Black Room!Sve je spremno za koncertnu promociju EP „After Dark“ riječkih The Black Room.

Nakon uspješnih prošlogodišnjih nastupa kako doma tako i u inozemstvu momci su završili i novi materijal.Riječ je o četiri pjesme s kojima bend ujedno predstavlja i novu postavu, ali i stepnicu više u daljnjem razvoju.Riječki The Black Room iznimno uspješnu prošlu godinu (koncerti na domaćem terenu kao i predstavljanje u Sloveniji, Austriji i Mađarskoj) zaokružuje novim izdanjem.EP pod nazivom „After Dark“ koji uz prvi singl ‘’Ready To Go’’ predstavlja korak dalje u razvoju benda .Novi materijal, nova postava predtaviti će se na najbolji mogući način: živom svirkom.

Nakon uspješnog albuma prvijenca „In This Town Lies A city“ (2006.) The Black Room je skrenuo pažnju na sebe kao novi zamašnjak na nikad dosadnoj riječkoj sceni.Kombinirajući žive svirke i strpljivi rad na novom materijalu došlo je i vrijeme za promociju tog istog.
Tekuća godina bendu je donijela mnošto svirki od kojih treba izdvojiti nastup ispred kultnih Wovenhand u riječkom Pogonu kulture, kao i koncertno predstavljanje na dvije međunarodne glazbene konferencije: Waves Vienna u Beču i BuSh u Budimpešti gdje je bend pobrao vrlo dobre kritike.

Podsjetimo, The Black Room glazbeno se oslanjaju na tamniji prizvuk blues rock i garage rock bendova te neo-psihodelije 80-tih i 90-tih.Tekstovi su inspirirani osobnim pričama iz grada, s protagonistima koji žive u ozračju rocka, poezije i noćnog života. Odbacujući standardne narativne vrijednosti, The Black Room se u stihovima bave tematikama društvenog statusa, izolacije, istraživanja i postizanja osobne slobode.

Ulaznice po preprodajnoj cijeni od 25,00kn moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio, dok će na ulazu biti potrebno izdvojiti 40,00kn.


Objavljeno 03.03.2018.

Vremeplov

Od sebe očekujem duplo od onoga što očekujem od drugih.
James Brown