Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Večeras u Palachu: Intergalactic Lovers

Video: Večeras u Palachu: Intergalactic LoversBelgijski indie rockeri - Intergalactic Lovers nastupit će u OKC Palach večeras 30.10.2015. s početkom u 22:00.

Po prvi puta u Hrvatskoj, dolaze u sklopu turneje i promocije njihovog zadnjeg albuma ‘’Little Heavy Burdens’’. Band je nastao 2008. godine, a već sljedeće godine izdali su prvi single ‘’Delay’’ te automatski poharali radio postaje u Belgiji.

2011. godine izdaju svoj prvi album ‘’Greetings and salutations’’, a iste godine Flamanska glazbena nagrada MIA’s (Music Industry Award) proglasila ih je za najbolji novi band.
U veljači 2014. izdaju svoj drugi album ‘’Little Heavy Burdens’’ koji je izdao Warner Music-Belgija i od tada neprestano pune klubove u Belgiji i Nizozemskoj te sviraju na svim eminetnim festivalima u zemljama Beneluxa. Turneja im se nastavila i po drugim europskim zemljama te u Rusiji i Japanu.Najčešće glazbene usporedbe sa ‘’Loversima’’ su Feist, PJ Harvey i Yeah Yeah Yeahs.
Nikako ne propustiti ovu glazbenu poslasticu u Palachu.

Karte po 20 kn su u pretprodaji na šankovima Palacha i Beertije te online na entrio.hr, dok će na dan koncerta upad biti 25 kn.

Broj karata je ograničen zbog kapaciteta kluba na 200 komada.

Objavljeno 30.10.2015.

Vremeplov

Upitajte se: „Jesam li danas bio ljubazan?“ Učinite da ljubaznost postane vaš svakodnevni način ophođenja i promijenite svoj svijet.
Annie Lennox