Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Volite li brzo i ljuto?

Video: Volite li brzo i ljuto?Zadnji petak u travnju mjesecu u riječkom klubu Place rezerviran je za “opasne” ritmove iz zemlje velikog brata. Brzo i ljuto! naziv je koncerta koji zasigurno nikoga neće ostavati ravnodušnim…

U goste nam dolaze legende grindcore / punk zvuka, Catheter , a društvo im rade hardcore trasheri ,Streetwalker. Nakon zajedničkog 7-inch izdanja ”Dissecting the Suffering Quota”, momci idu na zajedničku turneju u sklopu koje je Rijeka jedina postaja u Hrvatskoj.

Grad Denver od 1997. teroriziraju momci iz Cathetera, naime godina je to kad je postava (Jeffe & H Murder & Brandon Hayden ) pod utjecajem crustcorea / metal bendova odlučila zasvirati po načelu beskompromisno, brzo i ljuto.

Njegujući old-school grind zvuk u punk maniri, pridonose im simpatije među širom publikom. A dodamo li k tome i tekstove koje nisu puko nabrajanje Catheter slove kao jedni od prvoboraca svoga „žanra“

Tu je i pregršt split izdanja, spomenimo samo neke s Birdflesh, Looking for Answer, F.U.B.A.R., Massgrave....

Svirke po prestižnim festivalima (Obscene Extreme, Play Fast Or Don’t, Maryland Death fest.), turneje po USA-uzduž i poprijeko, ova nadasve simpatična trojka (nekad je bio i kvartet) ne staje. Potvrda za to je i najava novog LP pod nazivom ’Southwest Doom Violence’.

„Odrastajući u Seattleu 90-tih osim kiše i grungea, nije bilo ničega drugog, te to i nije bila neka fora za nas koji smo htjeli nešto drugačije“ - riječi su kad ih se pita za početke i utjecaj na glazbu. Iako im je trebalo neko vrijeme da se „nađu“ i uz neke izmjene u postavi (tako to valjda mora biti) Streewalker nastupe na koncertima stavlja u prvi plan. Tako je i bilo, nakon samo 5 snimljenih stvari zaredale su svirke, bilo samostalne ili festivalske.

Niti godinu dana kasnije, javlja im se kanadsko / američka izdavačka kuća Unrest records s prijedlogom da nešto i objave.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 35,00 kn mogu se kupiti u Klubu Place (Ružićeva 2),
te u Glazbenom Centru Rijeka (F. Račkog 22, tel: 051/371-014), na dan koncerta ulaznica iznosi 50,00kn.

Početak: 22:30
Objavljeno 25.04.2012.

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com