Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Volite li brzo i ljuto?

Video: Volite li brzo i ljuto?Zadnji petak u travnju mjesecu u riječkom klubu Place rezerviran je za “opasne” ritmove iz zemlje velikog brata. Brzo i ljuto! naziv je koncerta koji zasigurno nikoga neće ostavati ravnodušnim…

U goste nam dolaze legende grindcore / punk zvuka, Catheter , a društvo im rade hardcore trasheri ,Streetwalker. Nakon zajedničkog 7-inch izdanja ”Dissecting the Suffering Quota”, momci idu na zajedničku turneju u sklopu koje je Rijeka jedina postaja u Hrvatskoj.

Grad Denver od 1997. teroriziraju momci iz Cathetera, naime godina je to kad je postava (Jeffe & H Murder & Brandon Hayden ) pod utjecajem crustcorea / metal bendova odlučila zasvirati po načelu beskompromisno, brzo i ljuto.

Njegujući old-school grind zvuk u punk maniri, pridonose im simpatije među širom publikom. A dodamo li k tome i tekstove koje nisu puko nabrajanje Catheter slove kao jedni od prvoboraca svoga „žanra“

Tu je i pregršt split izdanja, spomenimo samo neke s Birdflesh, Looking for Answer, F.U.B.A.R., Massgrave....

Svirke po prestižnim festivalima (Obscene Extreme, Play Fast Or Don’t, Maryland Death fest.), turneje po USA-uzduž i poprijeko, ova nadasve simpatična trojka (nekad je bio i kvartet) ne staje. Potvrda za to je i najava novog LP pod nazivom ’Southwest Doom Violence’.

„Odrastajući u Seattleu 90-tih osim kiše i grungea, nije bilo ničega drugog, te to i nije bila neka fora za nas koji smo htjeli nešto drugačije“ - riječi su kad ih se pita za početke i utjecaj na glazbu. Iako im je trebalo neko vrijeme da se „nađu“ i uz neke izmjene u postavi (tako to valjda mora biti) Streewalker nastupe na koncertima stavlja u prvi plan. Tako je i bilo, nakon samo 5 snimljenih stvari zaredale su svirke, bilo samostalne ili festivalske.

Niti godinu dana kasnije, javlja im se kanadsko / američka izdavačka kuća Unrest records s prijedlogom da nešto i objave.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 35,00 kn mogu se kupiti u Klubu Place (Ružićeva 2),
te u Glazbenom Centru Rijeka (F. Račkog 22, tel: 051/371-014), na dan koncerta ulaznica iznosi 50,00kn.

Početak: 22:30
Objavljeno 25.04.2012.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)