Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

VINYL weekend na terasi Beertije

VINYL weekend na terasi BeertijeU suradnji sa Vinyl barom iz Zagreba, koji je u kratko vrijeme od kada se otvorio u Bogovićevoj 3. uspio postati jedno od najposjećenijih mjesta s ’’arty’’ predznakom u riječku Beertiju dolaze Oridano Gipsy Jazz Band (19.06.) te Tannu Tuwa(20.06.).

Tijekom oba dana pred očima posjetitelja nastajat će i posve novi mural, Vinylova posveta street artu.

Oridano Gipsy Jazz Band u sastavu koji čine Orjen Riđanović (gitara), Aldo Foško (klarinet/klavir), Tomi Novak (akustični bas, akustična gitara), Marko First (violina), Milivoj Majdak (ritam gitara), Gustav Barisin (double bass), Juraj Birin (ritam gitara) u kratko vrijeme postali su prepoznati kao domaće jazz nade.

Ubrzo nakon osnutka, bend osvaja prvu nagradu na Međunarodnom natjecanju jazz bendova u sklopu Liburnia Jazz Festivala u Opatiji. Snimaju prvi album, a potom i drugi pod krovom norveškog Hot Club Recordsa. Počeli su se redati nastupi, a snimali su glazbu i za Festival nijemog filma.

Oridano Gipsy Jazz Band u petak, 19.06. na terasi Beertije u 21h. Ulaz je besplatan.

Tannu Tuwa kolektiv je pojedinaca koji se okupio s istim interesom za istraživanje neograničenog glazbenog krajolika. Akustičkim i elektronskim eksperimentiranjem, seže duboko u netaknuti izvor beskrajnih zvučnih mogućnosti na isti način kako je Richard Feynman slijedio svoju znatiželju za istraživanjem.

Tannu Tuwa su muzičari koji idu protiv deklinacije osjećaja. Izrasli iz psihodelične rave/techno/trance-rock/funk kulture, ova četiri sjajna glazbenika priređuju nezaboravne tulume. Tannu Tuwa u subotu, 20.06. na terasi Beertije u 21h. Ulaz je besplatan.

Objavljeno 18.06.2015.

Vremeplov

S muzama je stvarno tako, jednostavno dođu i ne daju mi mira. Ili ih nema. Najneopterećeniji sam u gluho doba noći, kad mogu ukopčat svoj Fostex i počet snimuckat, bez obaveze da to i ostane na traci.
Vlado Simčić Vava, intervju za Rirock.com