Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Višestruki Eargazam raspjevao Harteru!

Višestruki Eargazam raspjevao Harteru!Ovu je subotu održan riječki dio koncertnog serijala Eargazam, a nastupili su Quasarr i Let 3 iz Rijeke te Jinxi iz Zagreba. Koncert se smjestio u Harteru što se još jednom pokazalo kao odličan izbor. Popularna cijena ulaznice i kvalitetni bendovi privukli su veliku pozornost riječana pa je tako najveća hala u tvornici bila popunjena.

Prvi je nastupio Quasarr. ’’Ti’’, ’’Groove’’ i ’’Propaganda’’ neki su od hitova koje je ekipa iz dobro raspoloženog benda izvela na svojem nastupu. Ostatak nastupa činile su stvari s oba dosad objavljena albuma. Trenutno vrlo popularni, a u zadnje vrijeme i nagrađivani, Jinxi pokazali su se kao odlični zabavljači. Lagane pop melodije i plesni ritmovi razdrmali su sve prisutne. Starije stvari kao što su ’’Smijem se’’ ili ’’Tamo gdje je sve po mom’’ u kombinaciji s novijima činile su vrlo dobar nastup, a nije izostao ni bis.

Na kraju je red došao na miljenike publike i riječke legnde, Let 3. Letovci su za ovaj nastup pripremili nešto popularniju set listu pa su tako izostale neke od ranijih stvari, ali su svejedno priredili još jedan odličan koncert. Nastup su otvorili novom stvari ’’Hvala tebi Kriste’’, a slijedile su ’’Riječke pičke’’ i ’’Profesor Jakov’’. Odlično raspoložena publika je zajedno s bendom otpjevala većinu pjesama, a najveće oduševljenje izazvale su rock himne ’’Izgubljeni’’ i ’’Vjeran pas’’. Nastup su završili bisom, koji je već tradicionalno bio rezerviran za ’’Srničicu’’ i ’’Ciklamu’’ koje izvodi Mrle, a zajedno su još izveli ’’Naftu’’ i ’’Kurcem u čelo’’.

Eargazam je u potpunosti opravdao očekivanja i sam naziv, a poslužio je i kao zagrijavanje za festival Hartera koji će se održati od 14. do 16. srpnja.

Miran Milić

Objavljeno 19.06.2011.

Vremeplov

Čovjek vidi ono što želi vidjeti, ostalo zanemaruje.
Paul Simon