Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

„Viva La Pola!“ 2022.

„Viva La Pola!“ 2022.14.08.2022. rezerviran je za osamnaesto izdanje festivala „Viva La Pola!“...

Ikone punka, post-punka stižu u dvorište kluba Kotač u Pulu. Paraf su 1976. započeli punk revoluciju na ovim prostorima, donijevši novi zvuk, stvorivši generacijske himne kao što su „Moj život je novi val“, „Narodna pjesma“ i dr. Uz album prvijenac „A dan je tako lijepo počeo...“ i izvorni punk zvuk, prvi dio osamdesetih, uz promjene u postavi, donosi zaokret ka post-punk zvuku, i Paraf objavljuju dva, također antologijska albuma „Izleti“ i „Zastave“.

Ponovno aktivirani, Paraf pokazuju kako bunt živi zauvijek i kako se i u 2022. može vrhunski i beskompromisno prašiti. Ekskluzivni pulski koncert, donosi vam nastup obje faze benda.

Legendarni Osječani, Debeli precjednik, iduće godine proslavit će trideset godina postojanja. U eri turbulentnih devedesetih, pronalaze svoje mjesto na sceni, te razvijajući originalnost i svoj melodični hardcore, punk zvuk, nesmiljeno gaze dalje.

U dosadašnjoj karijeri odsvirali su više od 500 koncerata, iza sebe imaju četiri europske turneje, a nastupali su sa veličinama kao što su SNFU, NOFX, Jello Biafra, Lagwagon i dr. Na radost mnogih fanova, Debeli precjednik su u Puli, 14.8. a uz „Farmersko srce“ biti će tu i ostale dobro poznate stvari.

Na festivalu će nastupiti i riječka skupina Keops kojima ove godine izlazi i album „Road to Perdition“ na kojrm će predstavit tvrđi zvuk koji su pronašli s promjenom članstva u bendu.

Krešo i Kisele Kiše, bend je koji se odlikuje dinamičnošću, punk rock izričajem oplemenjenim brass sekcijom te izravnim tekstovima koji kroz zafrkantski pristup zadiru i otvoreno progovaraju o mnogim temama današnjeg vremena.

Bend je do sada objavio tri studijska i jedan live album. U svibnju 2020. izlazi prva polovina novog albuma „Musik fur Idioten“ uz spot za pjesmu „Konjak to go“ a na nastavku se intenzivno radi.

Uz goste će nastupiti i pulski bendovi Pokret otpora, Igor, Wolgy i Božo su kultna imena pulske scene. Bend koji njeguje dobro poznati pulski feeling, no s druge strane je svoj, jedinstven, ne robuje pravilima, i otvara neke nove horizonte.

Freaktion je četveročlani alter rock sastav koji postoji od 2018. godine. Ove su godine nastupili na festivalu školskih bendova Superval kao i na prestižnom INmusic-u. Krajem srpnja odlaze u Njemačku na osmodnevnu mini turneju s bendom New Soul Generation a tijekom ljetnih mjeseci svo vrijeme ulažu i na pripreme za snimanje albuma prvijenca.

Bend Razor nastavlja uzlazni trend sve većeg zanimanja mladih pulskih snaga za dobru glazbu. Krenuvši u kolovozu 2021. svoje gušte iskazali su sklonošću prema blues, hard rock glazbi.

Objavljeno 13.08.2022.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young