Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

„Viva La Pola!“ 2022.

„Viva La Pola!“ 2022.14.08.2022. rezerviran je za osamnaesto izdanje festivala „Viva La Pola!“...

Ikone punka, post-punka stižu u dvorište kluba Kotač u Pulu. Paraf su 1976. započeli punk revoluciju na ovim prostorima, donijevši novi zvuk, stvorivši generacijske himne kao što su „Moj život je novi val“, „Narodna pjesma“ i dr. Uz album prvijenac „A dan je tako lijepo počeo...“ i izvorni punk zvuk, prvi dio osamdesetih, uz promjene u postavi, donosi zaokret ka post-punk zvuku, i Paraf objavljuju dva, također antologijska albuma „Izleti“ i „Zastave“.

Ponovno aktivirani, Paraf pokazuju kako bunt živi zauvijek i kako se i u 2022. može vrhunski i beskompromisno prašiti. Ekskluzivni pulski koncert, donosi vam nastup obje faze benda.

Legendarni Osječani, Debeli precjednik, iduće godine proslavit će trideset godina postojanja. U eri turbulentnih devedesetih, pronalaze svoje mjesto na sceni, te razvijajući originalnost i svoj melodični hardcore, punk zvuk, nesmiljeno gaze dalje.

U dosadašnjoj karijeri odsvirali su više od 500 koncerata, iza sebe imaju četiri europske turneje, a nastupali su sa veličinama kao što su SNFU, NOFX, Jello Biafra, Lagwagon i dr. Na radost mnogih fanova, Debeli precjednik su u Puli, 14.8. a uz „Farmersko srce“ biti će tu i ostale dobro poznate stvari.

Na festivalu će nastupiti i riječka skupina Keops kojima ove godine izlazi i album „Road to Perdition“ na kojrm će predstavit tvrđi zvuk koji su pronašli s promjenom članstva u bendu.

Krešo i Kisele Kiše, bend je koji se odlikuje dinamičnošću, punk rock izričajem oplemenjenim brass sekcijom te izravnim tekstovima koji kroz zafrkantski pristup zadiru i otvoreno progovaraju o mnogim temama današnjeg vremena.

Bend je do sada objavio tri studijska i jedan live album. U svibnju 2020. izlazi prva polovina novog albuma „Musik fur Idioten“ uz spot za pjesmu „Konjak to go“ a na nastavku se intenzivno radi.

Uz goste će nastupiti i pulski bendovi Pokret otpora, Igor, Wolgy i Božo su kultna imena pulske scene. Bend koji njeguje dobro poznati pulski feeling, no s druge strane je svoj, jedinstven, ne robuje pravilima, i otvara neke nove horizonte.

Freaktion je četveročlani alter rock sastav koji postoji od 2018. godine. Ove su godine nastupili na festivalu školskih bendova Superval kao i na prestižnom INmusic-u. Krajem srpnja odlaze u Njemačku na osmodnevnu mini turneju s bendom New Soul Generation a tijekom ljetnih mjeseci svo vrijeme ulažu i na pripreme za snimanje albuma prvijenca.

Bend Razor nastavlja uzlazni trend sve većeg zanimanja mladih pulskih snaga za dobru glazbu. Krenuvši u kolovozu 2021. svoje gušte iskazali su sklonošću prema blues, hard rock glazbi.

Objavljeno 13.08.2022.

Vremeplov

Nikad u stvari nismo napravili album na način da smo nešto svijesno kalkulirali kako trebamo napraviti, ne znam, nešto za publiku…
Srđan Gojković Gile (ELORG), intervju za RiRock.com