Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vrijedni Letovci

Vrijedni LetovciDok se pripremaju za veliko koncertno druženje u svom gradu Let3 je prošli vikend proveo na Metisovom odlagalištu krupnog otpada na Kukuljanovu snimajući novi videospot za singl „Mazi“ s aktualnog albuma.

Redateljsku palicu preuzeo je Boris Sekulić, akademski kipar koji je zaslužan i za izradu zlatnog spomenika Angele Merkel koji je bio prikazan na posljednjim koncertima benda.

Osim što snimaju novi spot, Let 3 poziva sve riječke pičke na veliki koncert koji će se održati u subotu, 05.11. u hali Torpedo u Rijeci.

Na tipičnoj višegeneracijskoj fešti za tradicionalnu riječku rock obitelj Let 3 će promovirati svoj posljednji album „Angela Merkel sere“, a bit će to prava rockerska fešta s puno dodatnog programa.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima i Dallas Music Shopu u Rijeci, a u prodaji su i posebne obiteljske ulaznice za 3 osobe po popularnoj cijeni od 100 kuna, dok su one pojedinačne 50 kuna. Višegeneracijska fešta za grad u kojem gitaru svira i star i mlad.

Objavljeno 25.10.2016.

Vremeplov

Biti intelektualac stvara mnoga pitanja bez odgovora. Možeš napuniti život idejama a još uvijek sam odlaziti kući. Ono što uistinu imaš a vrijedi su osjećaji. To je meni glazba.
Janis Joplin