Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Winter Lights Opatija - Prvi VJ i Mapping Festival u Hrvatskoj

Winter Lights Opatija - Prvi VJ i Mapping Festival u HrvatskojU svakom od nas čuči slon koji se ne usudi priznati da se voli okititi božićnim svjetlima. A iznad nas se pak pojavljuje obličak koji izjednačava zimu sa svjetlima i bojama i njihovom neumornom igrom i nadmudrit će sve one koji izigravaju matematičare i stišću ruke u džepu ne bi li ostali ravnodušni naspram prvog okićenog drvca na Korzu. ”Visoke, ogromne, nedostižne boje”, kakvima bi ih opisao Antić, stanuju u svakoj od naših glava.

Grad Opatija i Turistička zajednica Grada Opatije najavljuju: ”Manifestacija Winter Lights Opatija održati će se 17. i 24. prosinca u Opatiji kao prvi festival VJ-inga i mappinga na ovom području. Niz zanimljivih događaja predviđenih za buđenje šarolike publike uključuje audio-vizualne uratke međunarodno renomiranih umjetnika iz Rusije, Slovenije, Njemačke, Hrvatske, multimedijalne interaktivne instalacije, te VJ mapping - vizualne animacije oživljene i zaigrane na fasadama hotela u središtu Opatije.

Četiri su lokacije predviđene za ovaj izvanredni događaj:

17. prosinca: otvorenje u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner
17. prosinca: VJ party na ljetnoj pozornici pod zvjezdanim nebom.
19. prosinca: Villa Angiolina – izložba video instalacija
24. prosinca: glavni trg i kupalište Slatina

Neki od sudionika: Hauschka (Njem), Dj Chayanov (Rus), Gospodin Brodski (Hrv), Ivan Liik & Dj Felipe (Hrv), Masha Era (Rus), Messmatik (Hrv), Nite (Rus), Smetnjak (Slo), Vazmoslav & Pero Despero (Hrv), Vj Marocco (Hrv), FNF5 (Hrv), Smeđi Šećer (Hrv) i mnogi drugi .”

Požurite svako po svoju boju, ulaznica je 30 kuna za otvorenje u Kristalnoj dvorani, 50 kuna za VJ party 17. prosinca te se u badnjoj noći kada će Slatina biti zamračena a mappirati će se okolni hoteli, zgrade i neboderi, ulaz ne naplaćuje. Kao nadopuna programu, 19. prosinca postaviti će se izložba u Villi Angiolina od 18 h, a cijeloga tjedna održavati će se radionice o mappingu i VJ-uratcima otvorene za publiku.

Objavljeno 01.12.2011.

Vremeplov

Cijelokupni smisao i ideja poezije tjeraju me u smijeh.
Frank Zappa