Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zadarska atrakcija Postolar Tripper dolazi u Rijeku

Zadarska atrakcija Postolar Tripper dolazi u RijekuKoncertna atrakcija Postolar Tripper ​stiže u R​ijeku. 08.05.2015. zadarski kreativci po prvi put dolaz​e​ obojiti ​Klub ​ Crkv​a​ šarenim i veselim tonovima​. ​

Svojom mješavinom hip-hopa, ska i reggaea preko noći ​su ​ osvojili publiku diljem Hrvatske i inozemstva, ​a ​ do sada su izdali tri albuma. ​

Bend je 2005. potpisao za izdavačku kuću Menart te od tada ne staje s vrhunskim koncertima koji pune klubove. Njihova energija koju prenose na koncertu,uz vrhunsku svirku, je nešto o čemu se priča danima poslije.

Grupa Postolar Tripper svoje korijene vuče još iz daleke 2003. godine kad su zadarski medijski eter okupirali prvim singlom „Ošljačka saga“, pjesmi koja je duhovito progovarala o zadarskim bodulima, a koja je napravljena za potrebe bizarne humoristične emisije ”Generacija Ex” na radiju 057.

Nakon drugog gastro singla „Tužna priča o selu“ ( poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“ ) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“ te okupljaju bend za svirke uživo. Bend se sve bolje upoznaje radeći na novom materijalu te snimajući album obrada novovalnih pjesama. 2008. godine izlazi i njihov zajednički album znakovitog imena „Popravni“ s kojega su kao prepoznati hitovi zaživjele pjesme „Na rubu ponora“, „Palma u pitaru“ te „Marijana“.

Od tada, sada već sedmeročlani bend, učestalo nastupa i samouvjereno gradi sve veću bazu fanova. Promovirajući „Popravni“ Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom te dobrim vibracijama.

Kao posebno zapažene koncerte ističu rasprodani Kset i Stereo dvoranu u Rijeci. Albumom „Čujem ja netko šuti“ grupa potvrđuje i opravadava status jednog od ponajboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova velika posjećenost te zapaženi singlovi ( „Burza Rada“, „Largo“, „Gajeta“ ).

Ulaznice možete rezervirati na mail: crkva.rijeka@gmail.com s naznakom: Postolar Tripper ( slanjem vaših imena i prezimena )
- rezervacije primamo do 07.05., ili do isteka zaliha
- cijena u pretprodaji je 40 kn
- na dan koncerta je 50 kn
- ulaznice koje rezervirate na mail ( po cijeni od 40 kn ), čekati će vas na vratima kluba do 22.30h, nakon toga rezervacija više neće vrijediti
- ulaznice su ograničene

Objavljeno 20.04.2015.

Vremeplov

Mašta je ključ za razumijevanje moje lirike. Ostalo je obojano s malo znanstvene fantastike.
Jimi Hendrix