Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zagrijavanje za Dark „O“ Metal Fest

Zagrijavanje za Dark „O“ Metal FestJoš jedna večer Delta Summer Street Session festivala donosi nastupe četiri benda, nagradne igre i dobru zabavu.

Naime u sklopu ovog ljetnog festivala 01.08.2015. održati će se warm up, ili bolje rečeno zagrijavanje, za ovogodišnji Dark O Metal Fest uz nastupe bendova Teramoth, Beerkrieg, Speedclaw i Neglected.

Rijeka i Hrvatska već par mjeseci bruji o ovogodišnjem Dark O Metal Festu koji će se održati u riječkoj tvornici papira Hartera uz nastupe četrnaest pomno biranih bendova na dva floora uz mnoštvo popratnog programa i veliku posjećenost. Povodom toga održati će se i ovaj warm up party.

Sam početak zagrijavanja starta u 20h i završava oko ponoći, a ulaz na festival je besplatan.

Kao i prošlih godina festival će se održati na Delti ispred prostorija Udruge Ri Rock uz završni koncert na ograđenom prostoru pokraj bivše zgrade Ivexa također na Delti.

Delta Summer Street Session Festival zatvara svoja vrata 04. i 05. Rujna 2015. uz poznate izvođače alternativne glazbene scene.

Zanimljivost ovogodišnjeg Delta Summer Street Session festivala je da će ove godine organizaciju festivala preuzeti dugogodišnji volonteri i novo pridošli članovi Udruge Ri Rock gdje će im stari i uhodani članovi udruge pripomoći uz mentorstvo i savjetovanje.

Ovim činom mladi volonteri i članovi dobiti će priliku razviti organizacijske sposobnosti koje su učili tokom volontiranja te odraditi praktični dio ispostave događaja od pregovora s bendovima do samog djela postavljanja bine pa čak i do promocije događaja.

Udruga Ri Rock pozitivno gleda na ovaj plan rada i nada se da će uspjeti prenijeti svoje znanje na mlade naraštaje te tako osigurati nove organizatore događanja u našem gradu.

Još jedno ljeto, mladi i stari alternativci, imat će priliku posjetiti simpatično mjesto, skriveno od ušiju građana. Lokacija u samom centru grada omogućiti će posjetiteljima da poslušaju razne mlade, a i one iskusnije bendove, okuse poznatu ljekovitu maneštru Udruge Ri Rock i provedu još jedno ljeto uz kulturu, glazbu i dobro društvo, a sve to na četvrtom broju Delta Summer Street Session Festivalu.

Objavljeno 21.07.2015.

Vremeplov

U jednom Beckettovom crnom vicu Englez kaže krojaču: ”Pa je li vi znate da je Bog za šest dana stvorio svijet, a vama su trebala tri mjeseca da sašijete hlače.” Krojač se s gađenjem osvrnu oko sebe i odgovori: ”Gospodine, pogledajte ovaj svijet i onda pogledajte ove hlače.”
Pero Kvrgić, glumac