Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zapjevajte s Letom!

Zapjevajte s Letom!Pobjednik natječaja Grlom do Eargazma na Tuborg Green Beat Facebook stranici zapjevat će na pozornici s Letom 3 u sklopu koncertne noći Višestruki Eargazam koja će se u Zagrebu održati 6. svibnja. Pobjednik osvaja i 50 ulaznica za koncert!

Zagreb će 6. svibnja doživjeti Višestruki Eargazam na Tuborgovoj koncertnoj noći uz Let3, Jinx, Električni orgazam, Lollobrigidu, Quasarr, Kandžiju & Gole žene i Diskurz koji će zapaliti publiku željnu dobre zabave. U suradnji s Dallas Recordsom i Mars koncertnom agencijom, Tuborg organizira užareni koncertni doživljaj tijekom kojeg će posjetitelji uživati u glazbi ovih sedam bendova.

No, u iščekivanju jedinstvenog koncertnog doživljaja, Višestruki Tuborg Eargazam pokrenuo je natječaj u kojem je moguće osvojiti vruću nagradu.

Naime, Višestruki Eargazam poziva sve zainteresirane glazbene entuzijaste da sudjeluju u igri i osvoje eargazmično koncertno iskustvo. Pobjednik će dobiti priliku da zasja na pozornici i pokaže što zna izvođenjem pjesme Omađijaj me zajedno s Letom3. Riječ je o pravom glazbenom izazovu pa Višestruki Tuborg Eargazam pobjedniku omogućuje da si osigura jaku podršku dovođenjem čak 50 svojih prijatelja u prve redove.

A kako do pet minuta slave i jedinstvene prilike da se osjete svjetla pozornice?

Video, u trajanju od 60 sekundi, u kojem natjecatelj pjeva ili svira pjesmu Omađijaj me Leta3 treba uploadati na Facebook aplikaciju Grlom do Eargazma na Tuborg Green beat Fan pageu.

U finale ulazi ukupno pet natjecatelja: tri video uratka koja osvoje najveći broj lajkova i još dva prema odluci Tuborg žirija. O pobjedniku odlučuje žiri u sastavu Damir Martinović Mrle iz Leta3, Ida Prester iz Lollobrigide te Dario Draštata iz Dallas Recordsa.

Ulaznice za zagrebački Tuborg Eargazam su u prodaji po cijeni od 80,00 kuna, a na dan događanja 6. svibnja, cijena ulaznice će biti 90,00 kuna.

Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Rockmarku i Dirty old shopu te na svim prodajnim mjestima Eventima, na
www.eventim.hr i na www.dallasmusicshop.com.

Objavljeno 17.04.2011.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin