Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zapjevajte s Letom!

Zapjevajte s Letom!Pobjednik natječaja Grlom do Eargazma na Tuborg Green Beat Facebook stranici zapjevat će na pozornici s Letom 3 u sklopu koncertne noći Višestruki Eargazam koja će se u Zagrebu održati 6. svibnja. Pobjednik osvaja i 50 ulaznica za koncert!

Zagreb će 6. svibnja doživjeti Višestruki Eargazam na Tuborgovoj koncertnoj noći uz Let3, Jinx, Električni orgazam, Lollobrigidu, Quasarr, Kandžiju & Gole žene i Diskurz koji će zapaliti publiku željnu dobre zabave. U suradnji s Dallas Recordsom i Mars koncertnom agencijom, Tuborg organizira užareni koncertni doživljaj tijekom kojeg će posjetitelji uživati u glazbi ovih sedam bendova.

No, u iščekivanju jedinstvenog koncertnog doživljaja, Višestruki Tuborg Eargazam pokrenuo je natječaj u kojem je moguće osvojiti vruću nagradu.

Naime, Višestruki Eargazam poziva sve zainteresirane glazbene entuzijaste da sudjeluju u igri i osvoje eargazmično koncertno iskustvo. Pobjednik će dobiti priliku da zasja na pozornici i pokaže što zna izvođenjem pjesme Omađijaj me zajedno s Letom3. Riječ je o pravom glazbenom izazovu pa Višestruki Tuborg Eargazam pobjedniku omogućuje da si osigura jaku podršku dovođenjem čak 50 svojih prijatelja u prve redove.

A kako do pet minuta slave i jedinstvene prilike da se osjete svjetla pozornice?

Video, u trajanju od 60 sekundi, u kojem natjecatelj pjeva ili svira pjesmu Omađijaj me Leta3 treba uploadati na Facebook aplikaciju Grlom do Eargazma na Tuborg Green beat Fan pageu.

U finale ulazi ukupno pet natjecatelja: tri video uratka koja osvoje najveći broj lajkova i još dva prema odluci Tuborg žirija. O pobjedniku odlučuje žiri u sastavu Damir Martinović Mrle iz Leta3, Ida Prester iz Lollobrigide te Dario Draštata iz Dallas Recordsa.

Ulaznice za zagrebački Tuborg Eargazam su u prodaji po cijeni od 80,00 kuna, a na dan događanja 6. svibnja, cijena ulaznice će biti 90,00 kuna.

Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Rockmarku i Dirty old shopu te na svim prodajnim mjestima Eventima, na
www.eventim.hr i na www.dallasmusicshop.com.

Objavljeno 17.04.2011.

Vremeplov

Stratocaster pokriva svu paletu ljudskih emocija a tremolo ti omogućava da učiniš sve... možeš pogoditi svaku notu ljudskog roda.
Jeff Beck