Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Završio 2. Fall Fest

Završio 2. Fall FestProstori bivše vojarne na Trsatu, odnosno klub Tenk, protekli su vikend bili domaćin drugom po redu izdanja Fall Festa. Program festivala je zamišljen jako dobro, dvije rock i jedna elektro pozornica, više od devedeset izvođača raspoređena u četiri dana, sve je to dalo nagovijestiti da će na Trsatu biti ludnica. No, nažalost već prvi dan pokazao je neke propuste odnosno probleme sa zvukom na pozornici koja je bila rezervirana za rock bendove. U takvim uvjetima pred malo ljudi, između ostalih, nastupili su No Army, CKD, Eksplozija i gosti iz Poreča Cirkus.

Drugi dan je po svemu bio najuspješniji. Najatraktivniji line up je prepoznala i publika koja je prije svega došla vidjeti nastup Rundek Cargo Tria. Rundek je održao standardno dobar koncert u kojem je prošao sve hitove iz tridesetogodišnje karijere pa su se tako na set listi našle stvari iz doba Haustora te iz samostalne karijere. ’’Ay Carmela’’, ’’Apokalipso’’, ’’Bi mog’o da mogu’’ i ’’Ruke’’ samo su neke od pjesama koju je za ovu priliku izvelo pomalo suzdržani trio.
Na Save The Vinyl Stageu najveće ime bio je svakako B-Complex iz Slovačke koji je svojim drum & bass ritmovima rasplesao okupljene.

Subota je trebala biti rezervirana za dva velika glazbena imena, Partibrejkerse i Black Sun Empire. Nažalost mnogih, Partibrejkersi su svoj nastup otkazali i tako ’’prepolovili’’ subotu. Njihovu poziciju na Rock Stageu je zauzeo Black Sun Empire. Nedjelja je kao i petak ponudila nastupe na dvije pozornice, a vrijedi izdvojiti nastupe Pasa i Tandema prošlog sjećanja.

Iako festival nije baš uspio onako kako su se organizatori, ali i publika nadali želimo svima uključenima više sreće druge godine kada će svi biti iskusniji i spremniji za organizaciju ovog dosta zahtjevnog projekta.

Miran Milić

Objavljeno 30.08.2011.

Vremeplov

Ljepota muzike je u ljepoti čovjeka koji je donese.
Dado Topić