Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zoran Čalić Band na Op Art Festivalu

Zoran Čalić Band na Op Art FestivaluU sklopu Op Art – a 2015., umjetničkog multimedijalnog festivala koji se dugi niz godina realizira na području Opatije i njene okolice, Old School Pub, poznato opatijsko okupljalište, ugostiti će 22.05.2015. jednog od najvećih gitarista u regiji, Zorana Čalića sa njegovim novim projektom, Zoran Čalić Band, u kojem uz sebe na gitari i vokalu, okuplja još talentiranih glazbenika poput Ive Rimca, Andraža Mazija i Jerneja Kržiča. (Foto: M.Grginić)

Zoran Čalić je širokom krugu ljubitelja glazbe dobro poznat kao dugogodišnji kompozitor i bivši gitarista jednog od uspješnijih rock sastava na ovim prostorima, vinkovačkih Majki. U ovom samostalnom autorskom projektu, nastavlja se izražavati kroz rock’n’roll glazbu u kojoj se ovaj put vješto isprepliću zvukovi countrya, bluesa i psihodelije.

U Old School Pub, sastav dolazi promovirati svoj prvi singl pod nazivom ’’U moru i plamenu’’, čiju ćemo medijsku promociju također doživjeti do kraja svibnja, 2015.godine dok će istoimeni album, pod izdavačkom kućom Dancing Bear, svjetlo dana ugledati u kolovozu 2015.

Koncert je najavljen za 22:00 sata, a ulaz je besplatan.

U programu Op Art festivala koji se na području Opatije odvija 22.05. i 29.05.2015., u prostoru caffe bar-a Eugenian (ex Mario), 22.05. s početkom u 20:00 sati, još će se održati predstavljanje djela neformalne književne skupine RI LIT, a 29.05. s početkom u 19:00 sati, u umjetničkom paviljonu Juraj Šporer možete upoznati radove grupe umjetnika pod nazivom Supergrupe te se nakon toga,na terasi spomenutog paviljona s početkom u 20:00 sati, zabaviti uz koncert Mr.Lee&IvaneSky (Damir Martinović Mrle, Let 3 i Ivanka Mazurkijević, Stampedo uz pratnju Vlade Simčića Vave, ex Laufer i Dražena Baljka, Let 3) nakon čega će vas Mr.Lee rasplesati svojim dj setom uživo.

Objavljeno 19.05.2015.

Vremeplov

U redu je odrasti ako ne ostariš. Sthvatio sam to još kao klinac.
Jarvis Cocker (Pulp)