Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zoran Čalić Band na Op Art Festivalu

Zoran Čalić Band na Op Art FestivaluU sklopu Op Art – a 2015., umjetničkog multimedijalnog festivala koji se dugi niz godina realizira na području Opatije i njene okolice, Old School Pub, poznato opatijsko okupljalište, ugostiti će 22.05.2015. jednog od najvećih gitarista u regiji, Zorana Čalića sa njegovim novim projektom, Zoran Čalić Band, u kojem uz sebe na gitari i vokalu, okuplja još talentiranih glazbenika poput Ive Rimca, Andraža Mazija i Jerneja Kržiča. (Foto: M.Grginić)

Zoran Čalić je širokom krugu ljubitelja glazbe dobro poznat kao dugogodišnji kompozitor i bivši gitarista jednog od uspješnijih rock sastava na ovim prostorima, vinkovačkih Majki. U ovom samostalnom autorskom projektu, nastavlja se izražavati kroz rock’n’roll glazbu u kojoj se ovaj put vješto isprepliću zvukovi countrya, bluesa i psihodelije.

U Old School Pub, sastav dolazi promovirati svoj prvi singl pod nazivom ’’U moru i plamenu’’, čiju ćemo medijsku promociju također doživjeti do kraja svibnja, 2015.godine dok će istoimeni album, pod izdavačkom kućom Dancing Bear, svjetlo dana ugledati u kolovozu 2015.

Koncert je najavljen za 22:00 sata, a ulaz je besplatan.

U programu Op Art festivala koji se na području Opatije odvija 22.05. i 29.05.2015., u prostoru caffe bar-a Eugenian (ex Mario), 22.05. s početkom u 20:00 sati, još će se održati predstavljanje djela neformalne književne skupine RI LIT, a 29.05. s početkom u 19:00 sati, u umjetničkom paviljonu Juraj Šporer možete upoznati radove grupe umjetnika pod nazivom Supergrupe te se nakon toga,na terasi spomenutog paviljona s početkom u 20:00 sati, zabaviti uz koncert Mr.Lee&IvaneSky (Damir Martinović Mrle, Let 3 i Ivanka Mazurkijević, Stampedo uz pratnju Vlade Simčića Vave, ex Laufer i Dražena Baljka, Let 3) nakon čega će vas Mr.Lee rasplesati svojim dj setom uživo.

Objavljeno 19.05.2015.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens