Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo spremno za Beograd!

Hladno pivo spremno za Beograd!Posljednjih godina najpopularniji pank-rok bend iz Hrvatske Hladno pivo je na proljeće objavilo novi CD album ”Svijet glamura”, s koga su skinuti singlovi/spotovi ”Ezoterija” (za pola godine preko pola milijuna Youtoube pregleda!), zatim je slijedio nedavno ”Svijet glamura” i od prije nekoliko dana ”Fotoaparat”.

Momci iz zagrebačkog naselja Gajnice povodom ”Svijeta glamura” ove jeseni otisnuli su se na regionalnu dvoransku turneju ”Kud Pivo tud i ja”, na kojoj su svirali 07. 10. u Zagrebačkoj areni, 14. 10. u Splitskoj arena, a 02. 12. odlaze u Beograd.

Pjevač Mile Kekin, gitarist Zoran Subošic-Zoki, basist Krešimir Šokec-Šoki, bubnjar Mladen Subošic-Suba, trubač Stipe Mađor Božinović i klavijaturist Milko Kiš-Deda inzistirali su da u Beogradu opet sviraju u njima dragoj Hali sportova.

Ulaznice za koncert Hladnog piva u Hali sportova u Beogradu u prodaji su i to po specijalnoj cijeni - početnih 1000 ulaznica košta samo 10e. Tko ne bude dovoljno brz platiti će kasnije 12e. Ulaznice se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, i preko mreža Eventim i Card Service.

”Ulovili smo se za Halu sportova, jer je to odličan rock prostor! Svirali smo par puta u SKC-u, koji je isto super, ali Hala sportova ima jednu prednost - to je velika dvorana gdje se osjećaš kao u malo većem klubu”, objašnjava Mile.

Objavljeno 26.11.2011.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton