Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Steve Wolfman Band predstavlja novi singl ’’Volim ludo’’

Steve Wolfman Band predstavlja novi singl ’’Volim ludo’’Splitski blues rock sastav Steve Wolfman Band predstavlja pjesmu ”Volim ludo”, već četvrti singl s istoimenog albuma, koji je objavljen krajem 2014. godine.

”Volim ludo” je prekrasna ljubavna balada, na tragu bezvremenskih, romantičnih evergreena Jamesa Browna, a zanimljivo je da je upravo u ovoj pjesmi Steve Wolfman pronašao inspiraciju za naslove dva studijska albuma (”Na pola puta između stvarnog i sanjanog” i ”Volim ludo”). Pjesma je stvorena još 80-ih godina, u vrijeme kad je domaća rock scena bujala te je kroz godine stekla kultni status u splitskim urbanim krugovima.

Steve kaže:”Morao sam je kad tad snimiti jer bi mi ekipa iz kvarta slomila kosti*, tj. jako zamirila jer su u to vrijeme na nju povatali sve svoje cure i/ili današnje supruge. Dakle, Volim ludo je jedan tip predsvadbene pjesme i od nje očekujem da mi poveća broj nastupa na pirevima i sličnim obiteljskim svečanostima, a tu je, znamo, prava lova.”(*cenzura diskografske kuće, autor je spomenuo dio ženskog tijela)

Pjesma ”Volim ludo” je snimljena u studiju ”Master”, autor glazbe i teksta je Stevo Vučković, a glazbenu produkciju potpisuju Tomislav Mrduljaš, Sašan Ćirković, Stevo Vučković i Vojan Koceić.

Objavljeno 11.04.2016.

Vremeplov

U Rijeci nema tramvaja. Ima autobus, ali tu penzioneri imaju besplatan prijevoz, tako da se teško može u miru čitati. Odem uz more, na neku klupu...
Nikola Petković, riječki kolumnist i kritičar