Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Turneja Lovely Quinces

Turneja Lovely QuincesNakon objave sjajnog debi EP-a “No Room For Us” koji je promovirala serijom koncerata u inozemstvu, Dunja Ercegović, koja nastupa pod umjetničkim imenom Lovely Quinces, konačno će svoje prvo studijsko izdanje predstaviti i domaćoj publici.

U četvrtak 14.11. nakon DigIT konferencije Dunja nastupa u zadarskom Arsenalu, na koncertu koji je otvoren za javnost i nema naplatu ulaza. Dva dana kasnije, u subotu već je u Rijeci u novom Klubu, što će ujedno biti i njezin prvi nastup u tom gradu. Ulaznice su u pretprodaji 10 kn, na dan koncerta 15 kn.

Svoj prvi samostalni zagrebački klupski koncert Lovely Quinces održati će u četvrtak 28. studenog u Malom Pogonu Tvornice kulture. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20 kn u Tvornici kulture i na Entrio web siteu, dok će na dan koncerta karta iznositi 25 kn.

Seriju nastupa Dunja će završiti u rodnom Splitu u subotu 7.12. u klubu Quasimodo.

Mini album “No room for us” sniman je krajem ljeta u Zagrebu u Funhouse studiju pod producentskom palicom Berka Muratovića, uključuje 5 pjesama i već sada dobar dio glazbene kritike svrstava ga među najbolja domaća izdanja ove godine. U cijelosti je dostupan za preslušavanje na Lovely Quinces BandCamp i Soundcloud stranicama: Lovelyquinces.bandcamp.com

Iako koncertno nastupa tek nešto vise od pola godine, sjajnim pjesmama i izvrsnim live nastupima Lovely Quinces brzo je prešla put iz početne demo faze u onu ozbiljnijeg izvođača s velikim potencijalom. Do sada je nastupala kao support za Kurt Vilea, Tame Impalu, Omara Torreza, a na Špancirfestu je oduševila u večeri kada su nakon nje nastupali Skunk Anansie i PipsChips&Videoclips. Tijekom prošlog mjeseca održala je koncerte u Beču, Cagliariju, New Yorku, Chicagu i Torontu.

Objavljeno 13.11.2013.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal