Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: The National na trodnevnoj mini turneji u Šibeniku!

Video: The National na trodnevnoj mini turneji u Šibeniku!Fanove grupe The National razveseliti će vijest o njihovim nadodanom koncertu, naime u sklopu prvog izdanja SuperUhoFestivala bend The National održat će čak tri uzastopna koncerta u Šibeniku.

Nakon što je koncert zakazan za 02.08. na tvrđavi Svetog Mihovila nedavno rasprodan, organiziran je dodatni, novi koncert i to 01.08., a koji će se održati u spomenutoj, restauriranoj tvrđavi Svetog Mihovila, niti dva mjeseca nakon njenog otvaranja.

Novi koncert tako postaje dio trodnevne mini turneje benda The National po Šibeniku.O pojedinostima i zanimljivim detaljima novonajavljenog koncerta The National u Šibeniku govori direktor festivala Mate Škugor:
„Budući je sada potpuno jasno da će dnevne ulaznice za prvi dan festivala SuperUho biti rasprodane, a kako je njihov samostalan koncert na Tvrđavi Svetog Mihovila rasprodan još prije tjedan dana, s grupom The National dogovoren je još jedan nastup koji će se na Tvrđavi Svetog Mihovil održati u petak 01. kolovoza 2014. Iznimno nam je zadovoljstvo što je s ovim koncertom Šibenik ušao u probrano društvo gradova u kojima su The National dosad svirali tri dana u niz,u a to su ni manje ni više nego New York, Chicago, Toronto i Austin. Budući je u svim navedenim gradovima, a uvjereni smo da će tako biti i u Šibeniku, značajan dio publike pohodio sva tri koncerta, tako su se liste izvedenih pjesama uvelike razlikovale, ili da budem precizniji, čak 40% izvedenog materijala je bio različit“.

„Objava ovog nastupa dijelom je najave zadnjih koncerata koje će The National odsvirati u sklopu turneje duge godinu i pol, a kojom promoviraju aktualni album ”Trouble Will Find Me”. Tako je Hrvatska među onim rijetkim zemljama koje su se našle u prvoj i zadnjoj objavi vezanima uz tu turneju, nakon koje The National neće biti koncertno aktivni barem dvije godine“, zaključio je Škugor.Broj ulaznica za nastup 01.08.benda The National u sklopu mini turneje po Šibeniku na tvrđavi Sveti Mihovil bit će limitiran na 800. S obzirom da je koncert sjedeći, ulaznice će biti numerirane čime će svakom posjetitelju biti omogućen intiman i neometan doživljaj koncerta.

Ulaznice po cijeni od 220kn mogu se kupiti od petka, 18. srpnja na sljedećim prodajnim mjestima:
Šibenik (od 09:00) – Dallas Music Shopu Šibenik (Kralja Tomislava 4) i klubu AZIMUT (Obala Palih Omladinaca 2
Split (od 12:00) - Dallas Music Shop (Narodni trg 14)
Zagreb (od 16:00) – Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark knjižari ( Berislavićeva 13)

Na samom ulazu ulaznice će koštati 250kn.

NAPOMENA: Posjetitelji kojima više odgovara termin 1. kolovoza na tvrđavi Sv. Mihovil, a već su kupili dnevnu ulaznicu za prvi dan SuperUho Festivala (03.08.), iste mogu zamjeniti za koncert na tvrđavi na mjestima na kojima su kupili dnevne ulaznice.

Objavljeno 19.07.2014.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello