Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Zaz dolazi u Zadar

Video: Zaz dolazi u ZadarFrancuska pjevačica Zaz održat će koncert 12.08. na zadarskom Forumu, a u ulozi predizvođača su se našle Lovely Quinces i Sara Renar.

Prijedlozi za predizvođače su se slali u Francusku, mnogi su se javili za tu ulogu, a odabrane su kantautorice Lovely Quinces i Sara Renar, koja se jako veseli svirci: ”Moram priznati da sam dosta uzbuđena što ću biti predgrupa jednom tako svjetski priznatom izvođaču”.

Koncert Zaz u Zadru bit će jedini u regiji u sklopu svjetske turneje na kojoj promovira drugi studijski album ”Recto Verso” i treći posjet Hrvatskoj.Ulaznice možete kupiti preko sustava Eventima (glazbena knjižara Rockmark u Zagrebu i na Muzika.hr) i Adriaticketa.
Objavljeno 02.08.2014.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik