Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji Hladno pivo - ”Knjiga postanka”

U prodaji Hladno pivo - ”Knjiga postanka”Najvjernije i najupornije fanove Hladnog piva ni zubato vrijeme praćeno jakim vjetrom nije omelo u nakani da prvi nabave vlastiti primjerak ”Knjige postanka” pečatiranog potpisima članova benda.

Iako je to podrazumijevalo i polusatno stajanje u redu ispred Profil Megastorea, svi prisutni ozareno su konstatirali da se čekanje isplatilo.

A čekalo se pune dvije godine od posljednjeg albuma ”Knjiga žalbe” za koji im je Menart na pressici, netom prije početka promotivne ponoćne prodaje, dodijelio i zlatnu ploču.

Bend je preko sat vremena potpisivao Knjige, a nakon druženja s fanovima u Zagrebu, Hladno pivo stiže i u Split 25. 3.- Profil Superstore, Mala Paplićeva palača u Šubićevoj 7 te u Rijeku 28.3. -Profil Superstore, Tower centar, 4- kat. Početak događanja i u Splitu i u Rijeci je u 19 sati.

Nakon porinuća ”Knjige postanka” u zagrebačkom Profil Megastoreu, DVD je od 21. ožujka u prodaji u svim boljim CD shopovima i trgovačkim centrima.

Podsjetimo DVD je objavljen u limitiranoj i regularnoj verziji, s time da je se ova limitirana, tvrdo ukoričena knjiga sa 350 stranica tiskanoj u 1700 komada, nakon što se proda neće više moći nabaviti.

Objavljeno 23.03.2009.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin