Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

E.N.I. – ’’Best of“ album u prodaji

E.N.I. – ’’Best of“ album u prodajiNovi album riječke grupe E.N.I. pod nazivom ’’Best of E.N.I.’’ od sad je dostupan svim obožavateljima. Nakon uspješnog albuma ’’Oči su ti ocean’’ s kojeg je skinut niz hit singlova E.N.I. -ce nam donose presjek svoje uspješne dvanaestogodišnje karijere na upravo objavljenom ’’Best of“ albumu.

Elena , Nikolina , Iva i Ivona za ovo su izdanje napravile izbor od 14 njihovih najvećih hitova, uključujući i one iz prvog dijela karijere poput ’Probudi me’ sa kojom su predstavljale Hrvatsku
na Eurosongu te hitova ’’Mara Pogibejčić’’, ’’Ti si moja ruža’’, ’’Kap po kap’’ i ’’Mi možemo sve’’.

Na ’’Best of’’ djevojke su dodale i dvije potpuno nove pjesme: ’’Polaroid’’ i ’’Crna kutija’’, čiji je autor Vlado Simichich - Vava. Album najavljuje pjesma ’’Polaroid“ za koju je snimljen spot u režiji Radislava Jovanova – Gonza.

Povodom izlaska nove ploče, u četvrtak, 18. prosinca 2008. u River Pubu u Rijeci održat će se party, izložba te premijera spota za singl ’’Polaroid“. Izložba fotogafija grupe biti će postavljena na nekonvencionalniji način u suradnji s FotoFlashom fotografije će biti razvijene u polaroid obliku , te će u prostoru poput instalacije, visjeti obješene o lance.

Objavljeno 18.12.2008.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger