Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Onli-tu kreće s promocijom albuma!

Onli-tu kreće s promocijom albuma!U sedam godina koliko Robi i David zajedno opstoje pod imenom Onli-tu, njihovi su sugrađani već dobro naučili razvrstavati noćne prolaznike: onaj kojemu se obrazi žare, a oznojeno čelo svjetli kao petrolejska lampa po svoj se prilici upravo vraća s još jednog koncertno-zabavnog spektakla urnebesno dinamičnog onli-dua na kojem mu nije bilo druge no da pleše.

Postoji i druga vrsta prolaznika, ali oni očito nemaju pojma da su se bubnjar kodnog imena Rob Lama i gitarist Dawe d Puhi odmetnuli iz jednog mnogočlanog benda koji je postao premali za njih, pa su odlučili ovladati osnovama koreografije i scenografije, osmislili git-bas (spoj gitare i basa), izvještili se u opjevavanju životnih dogodovština te da su sposobni sve to istovremeno izvoditi na pozornici, izgledati sjajno, a zvučati još bolje.

Iako se riječka banda od dvojice, zahvaljujući svim svojim kvalitetama podjednako, sasvim dobro samostalno snalazila u svijetu distribucije kućnih uradaka po klupskim lokalitetima diljem Lijepe naše, ruku pomoćnicu pružila im je zagrebačka Spona te su skovali savez koji će protresti glazbene ljestvice i osvojiti utvrđene ukuse.

U to ime izdaju album ”Pozitiv mjuzik”; deset ritmičnih alter pop-rock vojnika oboružanih funky gruvom i šarmom koji će kucnuti i o vaše bubnjiće, a kad im otvorite, ući će vam u glavu i gotovi ste.

”Pozitiv mjuzik” (Spona 2010.) sniman je kod Borisa Rakamarića, čovjeka koji se najviše približio snu da ga Onli-tu nazovu svojim trećim članom.

Promociji albuma započinje koncertom 21. svibnja u zagrebačkom klubu Soba i 27. svibnja u riječkom Tunelu.

Objavljeno 19.05.2010.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young