Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uma Thurman nudi besplatan download

Uma Thurman nudi besplatan download Album riječkog stoner benda Uma Thurman ”I am The High Fucking Priestess” ponuđen za besplatan download...

Drugi album riječkog instrumentalnog stoner rock benda Uma Thurman je izašao na internet stranice i ponuđen je za besplatan download. Nakon prvijenca jednostavno nazvanog ”Uma Thurman” izašao je i novi album pod nazivom ” I am the High Fucking Priestess” te ga je moguće skinuti na sljedećim linkovima:

FREE Download in WAV - Uma Thurman „I am The High Fucking Prisestess“ Full album

FREE Download in MP3 - Uma Thurman „I am The High Fucking Prisestess“ Full album

Album sa 10 pjesama uvodi slušatelja u priču kroz jedan klasičan zvuk stoner glazbe sa dvije strane. Prva strana je pozitivna, razigrana i jednostavna. Druga strana ove audio bajke sadrži nešto mračniji, žešći i moderniji glazbeni izričaj. Kompliciranije note metal žanra i modernija izvedba kosi se sa već odsviranim klasičnim stoner rockom. Album donosi nešto novo i drugačije za ovaj žanr.

To je dosta bitno jer ne zvuči kao i ostali bendovi vezani za stoner rock. Ukratko rečeno album je masan, glasan i dijaboličan. U nešto žešćem tonu album je izvanredno prihvaćen od strane slušatelja, a pjesme ”Vagiant”, ”I am The High Fucking Priestess”, ”Curses!” i ”Heavy Feet” su od strane publike već prigrljeni kao hitovi albuma. Sa ovim novim albumom nazvanim „I am the High Fucking Priestess“ daju do znanja da finalni fight još nije na obzoru i da Uma ima još mnogo aseva u rukavu kako bi zadovoljila svoje voljene ”spaljene” obožavatelje.

Za cover i dizajn je bio zadužen nitko drugi do legendarni riječki umjetnik i fotograf Kristijan Vučković.

Objavljeno 15.03.2014.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com