Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Foto galerije

U ovoj sekciji zvuk dočaravamo slikom. Pogledajte foto galerije iz naše baze od šezdesetih godina prošlog stoljeća do današnjih aktualnih događanja. Fotografije se učitavaju ovisno o brzini komunikacijske veze.

Robert Paulić (grupa Geto)

Prerano preminuli urednik rirock.com magazina Robert Paulić glazbom se počeo baviti kao gitarist i skladatelj u grupi Geto, riječkom demo bendu koji je trajao od 1990. do 1993. godine i iz kojega je nešto kasnije nastala grupa Metrobolik. Ostali članovi trija bili su Krešo Mihelec (vokal, bas) i Tomislav Milardović (vokal, bubnjevi).

08.11.2008.

Mijenjali smo žice i pragove nakon svakog koncerta (Tetra Rock Station, Trsat 1992)Robijeva crvena gitara Jolana nadživjela je bend (Tetra Rock Station, Trsat 1992)Sandi Bratonja u publici (Gitarijada, Palach 1.9.1993)Ovo je bio opaki solo :) (Gitarijada, Palach 1.9.1993)Punk band izvodi a cappella finale (Gitarijada, Palach 1.9.1993)

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik