Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

2. Colapsis Rock Fest

2. Colapsis Rock FestNakon prošlogodišnjeg prvog Colapis rock festa na kojem su nastupili Partibrejkers, Zabranjeno pušenje, Pankrti, Dubioza kolektiv, Kawasaki 3P, Lačni franz, Let 3, Belfast food, Adastra, Vatra, Ramirez,... kojeg slobodno možemo nazvati vatreno krštenje zbog svih nedaća koje su snašle organizatora (vrijeme, promjena lokacije), zadovoljstvo nam je Vas
obavijestiti da Udruga mladih „90-e“ iz Kamanja nije posustala već baš suprotno, i ove godine organizira rock festival pod nazivom „2. COLAPIS ROCK FEST“ u Kamanju.

Cilj organizatora je održati tradiciju te po drugi puta organizirati festival urbane glazbe. Festival če trajati tri dana, i to od 24.06. do 26.06. (petak, subota, nedjelja). Informacije o lokaciji, bendovima i ulaznicama biti će poznate uskoro.

Objavljeno 27.03.2011.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)