Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ABBA ponovno snima

ABBA ponovno snimaČlanovi švedske pop grupe ABBA nakon više od tri desetljeća ponovno ulaze u studio da bi snimili dvije nove pjesme.

“Svima nam se činilo da bi, nakon nekih 35 godina, bilo baš zabavno ponovno nešto snimiti zajedno”, stoji u njihovu zajedničkom priopćenju objavljenom u petak. Naziv jedne od pjesama je I still have faith in you.

ABBA-in međunarodni uspjeh započeo je pobjedom 1974. na Natjecanju za pjesmu Eurovizije pjesmom Waterloo. Njihova dugogodišnja zajednička karijera trajala je do 1982. Grupa je nastala iz prijateljstva Bennyja Anderssona i Bjoerna Ulvaeusa u paru s Anni-Frid Lyngstad i Agnethom Faltskog. Naziv grupe nastao je od početnih slova imena članova.

ABBA je ušla u povijest kao jedan od najvećih sastava u povijesti glazbe, sa zaradom koja se broji u stotinama milijuna dolara.

Objavljeno 02.05.2018.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)