Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Arsen Dedic uoči koncerta ”Indeksi i Prijatelji”

Arsen Dedic uoči koncerta ”Indeksi i Prijatelji”Veliki koncert posvećen jednoj od najkarizmatičnijih jugoslovenskih grupa Indeksi, nazvan po njihovom velikom hitu „Da sam ja netko”, biti će održan 16.10. u Sava centru u Beogradu.

Ovo je treći koncert koji se poslednjih godina organizirau čast jedne od najpopularnijih grupa bivše Jugoslavije. Prvi put će se u ulozi izvođača Indeksovih hitova u Beogradu pojaviti Arsen Dedić, koji na prethodnom koncertu u Zagrebu nije krio zadovoljstvo što se kroz pjesmu prisjetio prošlih vremena i nezaboravnog druženja s legendarnim Davorinom Popovićem.

„Sudjelovati ću i na ovom koncertu u čast Davorinu i Indeksima, jer ih uvažavam kao muzičare. Bili su prekrasna grupa iz Sarajevske škole i razlikovali su se od ostalih iz tog perioda. Davorin i ja smo se družili do njegovog posljednjeg dana. S radošću i sjetom se sjećam kada je Davorin otvorio mali kafić u Brankovoj ulici. Nas dvojica smo tamo bili najčešči gosti, a može biti i trošitelji“ – ističe Arsen Dedić.

Arsen će u Sava centru pjevati pjesmu „Ti si mi bila naj, naj“ za koju je stihove napisao Duško Trifunović. Time, kaže, želi da se bar na nekoliko minuta vrati neko srezno vrijeme i da oda još jednu počast svojim velikim prijateljima čiji je rad itekako cijenio – i Davorinu i Dušku.

„Davorin i ja smo prvi put nastupili zajedno prije bezbroj godina na Sajmištu u Novom Sadu i nakon toga smo svake godine nastupali na maturalnim zabavama u ondašnjim Domovima vojske. Bili smo zajedno i kada je bilo vrijeme panike u Sarajevu u onom nevoljnom vremenu. Pomogao sam i njemu i ostalima iz grupe i oko putovnica i izlaska iz Sarajeva u najgorem ratnom periodu“ – kaže Dedić.

Na beogradskom koncertu Indeksove hitove, pored Dedića, pjevati će i Hari Varešanović, Aki Rahimovski, Dado Topić, Mladen Vojičić Tifa, Kaliopi, Neda Ukraden, Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Dženan Lončarević, Seid Memić Vajta, Zijo Valentino, Teška industrija, Irina Kapetanović i glumac Tarik Filipović.

Karte su u prodaji u Sava Centru i Bilet centru, po cijeni od 15e, 19e i 23e

Objavljeno 29.09.2011.

Vremeplov

Postoji nešto što je mnogo važnije od svake logike - to je mašta.
Alfred Hitchcock