Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Besplatan download Lovely Quinces

Besplatan download Lovely QuincesHvaljeni EP “No Room For Us” mlade splitske kantautorice Lovely Quinces dostupan je za besplatan download sa tri sitea regionalnog MTV-ja: mtv.com.hr, mtv.rs i mtv.si.

Dunja Ercegović, koja nastupa pod imenom Lovely Quinces objavila je svoje prvo službeno EP izdanje “No Room For Us” 23. rujna. Mini album sniman je krajem ljeta u zagrebačkom Funhouse studiju pod producentskom palicom Berka Muratovića (Jinx) i uključuje pet pjesama – “No Room For Us”, “Wrong House”, “When I’m Gone”, “Second Hand Heart” i “Mr. Lonely Boy” – koji su u potpunosti Dunjino autorsko djelo.

Nakon brojnih nastupa proteklih mjeseci Lovely Quinces izuzetno će uspješnu godinu završiti sa tri koncerta. Splitski klub Quasimodo ugostit će je 7. prosinca. Već sljedeći dan LQ će svirati kao predgrupa Morcheebe u zagrebačkoj Tvornici kulture. Svoj premijerni beogradski nastup Dunja će imati 18. prosinca u klubu Gun.

Proteklih mjeseci Lovely Quinces je u samo par koraka prešla put kojeg drugi izvođači prelaze godinama. EP “No Room For Us” uhvatio je nepodjeljene hvalospjeve kritike, nastupila je kao predgrupa Kurtu Vileu i Tame Impali, svirala u New Yorku, Chicagu, Torontu, Cagliariu, Beču, Zadru, Rijeci, na Špancirfestu, a vrhunac je dosegnut rasprodanim Malim pogonom Tvornice kulture prošli četvrtak, 28.11.

Objavljeno 04.12.2013.

Vremeplov

Mislim da je jako malo iskrenoga bilo i ostalo vezano uz punk, ali ono što je preživjelo, esencija prvotne ideje, egzistira i danas u nekoj drugoj formi.
Zoran Žmirić, riječki pisac, fotograf i glazbenik