Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Besplatan S.A.R.S.!

Besplatan S.A.R.S.!Grupa S.A.R.S. i MTV spremili su novo iznenađenje za sve fanove ovog beogradskog benda - u pitanju je njihov novi, treći po redu, album pod nazivom „Kuća časti“, koji možete besplatno skinuti na www.mtv.com.hr.

Prošli album, ”Perspektiva”, bio je objavljen ekskluzivno na regionalnim MTV siteovima 1. Siječnja 2012. i preuzet je u više od nevjerojatnih 75,000 primeraka! To je ujedno bilo i prvo izdanje koje na svom siteu objavio MTV.

Na albumu „Kuća časti“ nalazi se jedanaest pjesama, a među njima su i hitovi „Mir u svetu“ i „Bojana“, koju su članovi bend S.A.R.S. napravili u suradnji s crnogorskim hip hop sastavom Who see, prošlogodišnjim dobitnicima MTV Best Adria Act nagrade. Inače, spotove za obje pjesme ste mogli premijerno pogledati na MTV kanalu. Također, publika koja je bila na nekom od koncerata ovog benda vjerojatno će prepoznati i pjesmu “Lutka”, koja je već izvođena uživo, a nedavno je na radio stanicama objavljen i singl pod nazivom “Mitohondrije”.

Na albumu se pojavljuje nekoliko zanimljivih gostiju – Shamso69 iz hrvatskog benda Brkovi, Saša iz TBF-a, Dialup Lama iz benda Bolesna Štenad i crnogorski hiphop sastav Who See. Album je miksan u studiju Po-drum.

Osim na MTV.COM.HR, album će biti dostupan za besplatan download i na strani sarsbend.com/download.

Objavljeno 08.04.2013.

Vremeplov

Ljubav je jača od pravde.
Sting