Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bliži se veliki koncert grupe S.A.R.S.

Bliži se veliki koncert grupe S.A.R.S. Malo manje od mjesec i pol uoči, zbog velikog interesa i dobre prodaje ulaznica, odlučeno je da će se zagrebački koncert grupe S.A.R.S. održati 25.10.u Velikoj dvorani Doma sportova.

Koncert 25. listopada bit će najveći i najvažniji solo koncert S.A.R.S.-a u Hrvatskoj, a usudili bi se reći i šire. Samo ove godine grupa će nastupati više od 100 puta po cijeloj regiji što ih u ovom trenutku čini daleko najtraženijom koncertnom atrakcijom ovih prostora.

Zagrebačka svirka predstavit će Žareta i ekipu na raskošno produciranoj pozornici u najomiljenijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj, dvorani koju bend dobro poznaje od trijumfa na Pozitivnom koncertu.

Pred njima će, osim Zagrepčana biti publika iz doslovce svakog kuta države, a i susjednih zemalja. Prema prvim izvještajima fanovi kupuju ulaznice u Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Čakovcu. Dubrovniku, Karlovcu, Sisku i Slavonskom Brodu, a ima ih koji će na koncert stići iz Maribora i Ljubljane.

Već kod tri rasprodana koncerta u Tvornici kulture vidjelo se da S.A.R.S. ima snagu i brojnost fanova za najveće zagrebačke dvorane. Objava koncerta u Domu sportova samo je dodatno mobilizirala vojsku obožavatelja zbog koje se sad, 40 dana prije koncerta, službeno objavljuje da će beogradski sastav nastupati u Velikoj dvorani.

Iznimna popularnost vidi se i po impresivnom broju pregleda njihovih spotova na You Tubeu. “Perspektiva” je debelo prešla 9 milijuna, “Buđav lebac” će uskoro uloviti 5 milijuna, “Lutka” je na 3.800.000 pregleda, “Debeli lad” na gotovo 2,5 milijuna, “To rade” je na 2.800.000, a “Rakija” će uskoro preći 3 milijuna, nabrojimo samo neke. Sveukupno, samo su spotovi S.A.R.S.-a na YT-u poslušani I pogledani više od 30 milijuna puta.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će im biti 90 kn.

Službena prodajna mjesta;
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Koncert grupe S.A.R.S. organizira LAA.

Objavljeno 18.09.2014.

Vremeplov

Muzika je ljepota, potraga za lijepim, potraga za duhovnom hranom...
Vlatko Stefanovski