Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi objavili reizdanje dvostruke ploče

Brkovi objavili reizdanje dvostruke pločeZagrebačka punk petorka Brkovi objavila je reizdanje sada već kultne dvostruke ploče s najvećim hitovima 2009. - 2019.

Nakon što su Brkovi po prvi puta objavili svoje pjesme na vinilu 2021. godine u izdanju LAA-a, prva tiraža duple ploče s 20 najvećih hitova benda rasprodana je u rekordnom roku.

Od ponedjeljka, 22. travnja, kreće regularna prodaja po cijeni od 29 eura, a ploča će biti dostupna u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquariusu, Dancing Bearu, u Rijeci u Dallas Shopu, kao i u svim boljim prodavaonicama ploča, te online na web shopovima Dirty Old Shopa i Rockmarka.

Brkovi će tijekom cijele 2024. obilježavati 20 godina benda s koncertima po cijeloj regiji i izvan nje. U Smederevskoj palanci su 1., a u Beogradu 11. svibnja. U lipnju će protutnjati kroz Otok, Đakovo, Daruvar, Bosansku Krupu i Županju, dok za srpanj imaju dogovoren nastup u Vršcu. Banjalučki Kastel ugostit će ih 16. kolovoza, a jedan od centralnih koncerata dogodit će se 7. rujna kada bend nastupa na zagrebačkom stadionu Šalata.

Objavljeno 22.04.2024.

Vremeplov

Danas svatko piše, novinari su priglupi, nemaju podloge, nisu educirani, mediji zatupljuju ljude. Let 3 je tu da lupanjem kurca po čelu krijepi i osvješćuje napaćeni narod. To nam uspijeva i zato se tome veselimo.
Damir Martinović Mrle (Let3)