Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Channel 4 dolazi snimati Exit!

Channel 4 dolazi snimati Exit!Jedna od najutjecajnijih britanskih televizijskih postaja, Channel 4, ovog srpnja posjetit će Novi Sad kako bi snimili dokumentarni film o jednom od omiljenih glazbenih odredišta europske mladeži – Exit festivalu.

Tijekom četiri dana ljeta, ali i duže, ekipa britanske televizije snimit će najzanimljivije djelove festivala i Novog Sada, a u snimanju filma moći će sudjelovati i oni koji vole i žele predstaviti Novi Sad… Možda baš i vi!

Channel 4 će tijekom festivala snimiti specijalni film o Exitu, kao i o gradu i ljudima u kojem je nastao najveći festival u ovom djelu EUrope. Specijalno sudjelovanje u snimanju ovog filma imat će i oni koji žele predstaviti Novi Sad i Exit: od rođenih Novosađana, preko ljubitelja festivala, pa sve do stranaca koji su grad vidjeli drugačijim očima. Oni najzanimljiviji, najinovativniji i najzabavniji imat će priliku ispričati svoju priču gledateljima četvrtog programa britanske televizije!

Dolaskom Channel 4-a nastavlja se tradicija u kojoj britanski mediji izveštavaju sa Exita, nakon dolaska najveće britanske televizijske mreže prije dvije godine, BBC-ja. Exit je brojna priznanja dobio od više svjetski priznatih medija i organizacija, poput Observera, New York Timesa, nedavnog uvrštavanja u CNN-ovih devet najboljih svjetskih festivala, dok je prije četiri godine u Velikoj Britaniji proglašen i najboljim festivalom u Europi.

Dolazak Channel 4-a na Tvrđavu još jedno je u nizu priznanja na koje je Exit osobito ponosan.

Natječaj je otvoren od 15. lipnja do 1. srpnja za sve koji vole Exit, bez obzira u kom djelu svijeta živjeli. Želimo prikazati Novi sad i festival očima ne samo Novosađana, već i nekoga iz Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka ili Šibenika. Preporučite ono što smatrate najzanimljivijim u Novom Sadu – mjesto, pojavu ili osobu. Vaše pisane prijedloge, video snimke i / ili fotografije možete slati na filmski@exitfest.org.

Svi oni čiji prijedlozi budu korišteni za snimanje filma bit će nagrađeni VIP ulaznicom za EXIT Festival 2011.

Objavljeno 19.06.2011.

Vremeplov

Ono što me razbjesni je kada mi sedam ili osam svinja iz diskografske kuće govori što da obučem.
Sinead O’Connor