Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Channel 4 dolazi snimati Exit!

Channel 4 dolazi snimati Exit!Jedna od najutjecajnijih britanskih televizijskih postaja, Channel 4, ovog srpnja posjetit će Novi Sad kako bi snimili dokumentarni film o jednom od omiljenih glazbenih odredišta europske mladeži – Exit festivalu.

Tijekom četiri dana ljeta, ali i duže, ekipa britanske televizije snimit će najzanimljivije djelove festivala i Novog Sada, a u snimanju filma moći će sudjelovati i oni koji vole i žele predstaviti Novi Sad… Možda baš i vi!

Channel 4 će tijekom festivala snimiti specijalni film o Exitu, kao i o gradu i ljudima u kojem je nastao najveći festival u ovom djelu EUrope. Specijalno sudjelovanje u snimanju ovog filma imat će i oni koji žele predstaviti Novi Sad i Exit: od rođenih Novosađana, preko ljubitelja festivala, pa sve do stranaca koji su grad vidjeli drugačijim očima. Oni najzanimljiviji, najinovativniji i najzabavniji imat će priliku ispričati svoju priču gledateljima četvrtog programa britanske televizije!

Dolaskom Channel 4-a nastavlja se tradicija u kojoj britanski mediji izveštavaju sa Exita, nakon dolaska najveće britanske televizijske mreže prije dvije godine, BBC-ja. Exit je brojna priznanja dobio od više svjetski priznatih medija i organizacija, poput Observera, New York Timesa, nedavnog uvrštavanja u CNN-ovih devet najboljih svjetskih festivala, dok je prije četiri godine u Velikoj Britaniji proglašen i najboljim festivalom u Europi.

Dolazak Channel 4-a na Tvrđavu još jedno je u nizu priznanja na koje je Exit osobito ponosan.

Natječaj je otvoren od 15. lipnja do 1. srpnja za sve koji vole Exit, bez obzira u kom djelu svijeta živjeli. Želimo prikazati Novi sad i festival očima ne samo Novosađana, već i nekoga iz Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka ili Šibenika. Preporučite ono što smatrate najzanimljivijim u Novom Sadu – mjesto, pojavu ili osobu. Vaše pisane prijedloge, video snimke i / ili fotografije možete slati na filmski@exitfest.org.

Svi oni čiji prijedlozi budu korišteni za snimanje filma bit će nagrađeni VIP ulaznicom za EXIT Festival 2011.

Objavljeno 19.06.2011.

Vremeplov

Nikad u svom životu nisam svirao neki hit.
Joe Zawinul