Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

CHUI na krovu MSU-a

CHUI na krovu MSU-aNakon nedavno lansiranog fantastičnog singla i jednako tako fantastičnog animiranog video spota ’Pogledaj’.

realiziranog u suradnji s Borisom Štokom, naši Chuievci kreću na koncertno glazbeno putovanje. Tako će ovogodišnju sezonu ljetnih nastupa Chui započeti koncertom u Zagrebu koji će održati 16. lipnja u sklopu programa Ljeto u MSU.

Inače, upravo na taj dan, subotu 16.06., svoj rođendan proslavit će, naš najpoznatiji Chuijevac, Toni Starešinić koji je iskoristio pravo slavljenika te na koncert pozvao u goste i svoj drugi bend - Mangroove.

Tom prigodom CHUI će premijerno odsvirati i par novih stvari koje će biti objavljene na njihovom novom albumu čiji izlazak se planira početkom jeseni, a na kojem će se naći i jedna nova pjesma koja će biti snimljena upravo u suradnji s Mangrooveom. Chui i, specijalni gost, bend Mangroove će na ovom koncertu u MSU premijerno predstaviti tu novu zajedničku pjesmu mistično naslovljenu ’Iz kapetanovog dnevnika’. Ta je skladba posveta Star Trek serijalu i na taj način proslaviti će se dolazak svemiraca na krov MSU-a i naravno Tonijev ročkas

Objavljeno 11.06.2018.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix