Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

CHUI na krovu MSU-a

CHUI na krovu MSU-aNakon nedavno lansiranog fantastičnog singla i jednako tako fantastičnog animiranog video spota ’Pogledaj’.

realiziranog u suradnji s Borisom Štokom, naši Chuievci kreću na koncertno glazbeno putovanje. Tako će ovogodišnju sezonu ljetnih nastupa Chui započeti koncertom u Zagrebu koji će održati 16. lipnja u sklopu programa Ljeto u MSU.

Inače, upravo na taj dan, subotu 16.06., svoj rođendan proslavit će, naš najpoznatiji Chuijevac, Toni Starešinić koji je iskoristio pravo slavljenika te na koncert pozvao u goste i svoj drugi bend - Mangroove.

Tom prigodom CHUI će premijerno odsvirati i par novih stvari koje će biti objavljene na njihovom novom albumu čiji izlazak se planira početkom jeseni, a na kojem će se naći i jedna nova pjesma koja će biti snimljena upravo u suradnji s Mangrooveom. Chui i, specijalni gost, bend Mangroove će na ovom koncertu u MSU premijerno predstaviti tu novu zajedničku pjesmu mistično naslovljenu ’Iz kapetanovog dnevnika’. Ta je skladba posveta Star Trek serijalu i na taj način proslaviti će se dolazak svemiraca na krov MSU-a i naravno Tonijev ročkas

Objavljeno 11.06.2018.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton