Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

CHUI najavljuje koncert s Josipom Lisac

CHUI najavljuje koncert s Josipom Lisac Album grupe CHUI i Jazz orkestra HRT-a ’Chui ovu glazbu’ proglasili su glazbeni kritičari čistim remek djelom, a potom je to fantastično diskografsko izdanje na ovogodišnjoj dodjeli naše najprestižnije glazbene nagrade Porin ovjenčano Porinom za najbolju izvedbu jazz skladbe (Chui i Jazz orkestar HRT-a: ’Punch’), jazz album godine (Chui i Jazz orkestar HRT-a: ’Chui ovu glazbu’) i vokalna izvedba Josipe Lisac na Chuievoj ’Tebi putujem’. Uz to, treba dodati još dvije itekako prestižne nominacije: za najbolju skladbu jazz glazbe (skladba Punch) i za album godine što je čudesno jer nikad dosad jazz band nije imao baš nikakve šanse u toj kategoriji ostvariti nominaciju ali naš Chui je bend takvog kalibra da mu je to uspjelo kao i nominacija za IMPALU - europsku nagradu za najbolji europski nezavisni album godine.
Tu prekrasnu glazbenu priču albuma ’Chui ovu glazbu’ u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a zaokružili su veličanstvenim koncertom u Tvornici, a sad Chui ide dalje, u nove glazbene pohode ...

Za hvaljeni singl s Josipom Lisac ’Tebi putujem’ Chuievci predstavljaju odličan, upravo zgotovljen remix koji potpisuje perspektivni DJ i producent Andrea Ljekaj koji u Berlinu i Zagrebu uspješno gradi svoju glazbenu karijeru. O ideji i realizaciji ovog remixa lijepo je opisao sam Andrea Ljekaj: „Raditi na remixu pjesme ’Tebi Putujem’ za mene je bilo jedno izazovno putovanje puno zadovoljstva, a ujedno i jedan od dražih projekata protekle godine. Počašćen sam time što sam osoba koju je bend odabrao za suradnju i što sam mogao raditi s vokalom Josipe Lisac. Još jedna draga suradnja s Chuievcima.“

Za cover ovog divnog remixa je zaslužan hrvatski fotograf i umjetnik Hrvoje Slebur koji je za ovu priliku odlučio izraditi cover od svoje autorske fotografije snimljene u Španjolskoj.

CHUIevci su se oduševljeni vratili iz Francuske gdje su u prestižnom klubu L’aeronef (Lille) 03. travnja održali fantastičan koncert dok s posebnim zadovoljstvom iščekuju i najavljuju nastup s Josipom Lisac kao specijalnom gošćom u Vintage Industrial Baru 26.4.2018.godine.

Objavljeno 11.04.2018.

Vremeplov

Da... pjevam. Ali ne vidim sebe kao pjevača.
Graham Coxon