Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Chui najbolji!

Chui najbolji!Chui ’Third Sun From The Stone’ je prema zbroju glasova 20 glazbenih kritičara i urednika objavljenom u tjedniku Nacional proglašen za najbolje domaće izdanje u 2015...

Na 3. mjesto smjestili su se Kawasaki 3p s albumom ’Goli zbog pasa’, a među 20 najboljih spadaju i Mangroove s nedavno objavljenim izdanjem ’Sami’

U veliki izbor tjednika Nacional, s ciljem da se odabere najbolje domaće glazbeno izdanje u 2015. godini, uključeno je 20 novinara koji kroz svoj posao sustavno prate domaću glazbenu produkciju.

Svaki novinar dao je 10 bodova za najbolje izdanje, a zatim po jedan bod manje, za svako sljedeće izdanje na top ljestivci od 10 najboljih te se zbrajanjem glasova svih anketiranih novinara došlo do konačnog popisa od 20 najboljih izdanja.

Isti broj glasova dobili su Darko Rundek za album ’Mostovi’ i CHUI za album ’Third Sun From The Stone’ koji djele 1. mjesto!

Moram priznati da sam jako iznenađen time da se grupa Chui uopće pojavila na ovoj top listi, a pogotovo da smo osvojili prvo mjesto. Ponajviše zato što se radi o insturmentalnoj glazbi... Izbor najboljeg albuma od strane glazbene kritike jako mi puno znači jer je riječ o ljudima koji žive za glazbu... - izjavio je izuzetno ponosan Toni Starešinić ispred grupe Chui.

Objavljeno 29.12.2015.

Vremeplov

Nitko od nas ne bi uspio da nije bilo Elvisa.
Buddy Holly