Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

CHUI niže nagrade!

CHUI niže nagrade!Chui - najpopularniji moderni jazz sastav na ovim područjima, a i šire obzirom na to da su sve češći gosti diljem Europe – nakon hit albuma ’Chui ovu glazbu’ koji je nastao u suradnji s jazz orkestrom HRT-a nastavlja nizati i uspjehe.

Predvođeni autorom i klavijaturistom Tonijem Starešinićem, Chui su 15. studenog 2018. nastupili na BUSH Festivalu u Budimpešti. Festival je to koji okuplja kreativne glazbenike Istočne Europe i zahvaljujući pozivu da ove godine budu dio njegovog line-upa, pjesma ’’Will I Ever See You Again“ uvrštena je na službeni festivalski vinyl.

Nedugo nakon festivala u Budimpešti, Chui su dobili još jednu jako važnu potvrdu. Naime, 22. studenog održana je dodjela nagrada Ambasador posvećena najboljem od domaće elektroničke glazbe.

Tom prigodom, remix hit singla ’’Tebi putujem’’ (feat. Josipa Lisac) kojeg potpisuje Andrea Ljekaj osvojio je nagradu Ambasador u kategoriji ’’Remix godine’’ ( http://www.ambasador.hr/aktualno/48-laureati-nagrade-ambasador-2018. ). Nagrađeni remix bit će uvršten na novi album koji nam Chui pripremaju za proljeće 2019. godine.

U subotu 8. prosinca Chui nastupaju u zagrebačkom klubu Sax! u sklopu proslave 20. rođendana kluba. Broj ulaznica je striktno ograničen pa je preporuka što prije ih nabaviti u pretprodaji po 50 kuna.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna možete kupiti ovaj tjedan isključivo u Saxu u terminima: ponedjeljak 17-22h / utorak 11-13h, 18-23h / srijeda 20-22h /četvrtak 19-22h / petak 20-22h /subota 20-23h.

Ukoliko ostane slobodnih mjesta, na dan koncerta stajat će 70 kuna.

Objavljeno 02.12.2018.

Vremeplov

Svirajte ono što ljudi vole i kroz to voljeti će i vas.
Jo Patti