Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dan radosti 25.5. na Šalati: Ulaznice u prodaji!

Dan radosti 25.5. na Šalati: Ulaznice u prodaji! Nedavno najavljeni koncert kojim će Hladno pivo proslaviti 25 godina od svog prvog koncerta u karijeri, izazvao je popriličan interes a sudeći po najavama dolaska obožavatelja iz raznih gradova Hrvatske i regije, ulaznice će brzo ”planuti”.

U euforiji oko novog velikog koncerta Hladnog piva, fanovi su povezali datum održavanja koncerta s bivšim Danom mladosti te dali naziv koncertu – Dan radosti.

I zato, na radost svih koji ovu informaciju čekaju od prve najave, objavljujemo: ulaznice za Dan radosti su u prodaji.

Prije 25 godina bend Hladno pivo održao je svoj prvi koncert. Ravno iz lokalnog parkića s pivama u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu punk-rock izričaja, popeli su se na pozornicu izviđačkog natjecanja u Kumrovcu i započeli legendu.

Da bi obilježili svoj trnoviti put od jednog malog i neiskusnog benda do ostvarenog sna i pritom pokazali kako su i nakon četvrt stoljeća ostali vjerni sebi i svom izvornom glazbenom izričaju, Hladno Pivo će se popeti na veliku pozornicu zagrebačke Šalate 25.5.2013. i s publikom proslaviti svoj koncertni rođendan.

Kao što se prvi pamte, tako će se sigurno pamtiti i velika 25. obljetnica pa ne propustite priliku biti dio slavlja i Dana radosti.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna u predprodaji i 110 kuna na dan koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventima-a.

Objavljeno 06.03.2013.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)