Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Danas premijera Massimove tišine!

Danas premijera Massimove tišine!Pjesma ”Tišina” koja protekla dva mjeseca suvereno vlada radijskim postajama dobila je i videospot koji će se premijerno prikazati na regionalnom MTV-ju u ponedjeljak, 18.06.2012. u 20:00.

Nakon izvanrednog uspjeha videospota za pjesmu ”Iz jednog pogleda”, ne čudi da je Massimo povjerenje ponovno ukazao redatelju Radislavu Jovanovu Gonzu. Lokacije snimanja nisu slučajnost.

“Snimali smo na Kantridi, u jednom malom ribarskom zaljevu, gdje se nalaze živopisne kućice pod zaštitom UNESCO-a, u ljepotici Opatiji snimali smo njenu klasu i šminku, a između njih je more koje predstavlja ’Tišinu’. Pojedini kadrovi snimljeni su u hotelu Milenij, u kojem smo moja obitelj i ja bili ugošćeni na Porinu i moram reći da su nam puno pomogli u organizaciji snimanja”, kaže Massimo te dodaje da je Gonzo redatelj koji iznimno puno pažnje pridaje pripremi spota i upravo zato sve ispadne sjajno.

Kolorit, spontanost, pozitivnost glavne su odlike ovog spota u koji je utkano puno emocije i odlične atmosfere, koja jednostavno pršti iz svakog kadra.

U Opatiji je Massimo prošli mjesec održao koncert na prepunoj Ljetnoj pozornici, dok je u susjednoj Rijeci osvojio četiri Porina za svoj novi studijski album ”Dodirni me slučajno”, koji je izvrsno primljen kod publike, ali i glazbenih kritičara.

Podsječamo da će Massimo 23.06.2012. održati koncert u Rijeci na Trsatskoj gradini povodom ovogodišnje manifestacije Ljeto na Gradini.

Objavljeno 18.06.2012.

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven