Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dočekajte Novu godinu s Brkovima!

Dočekajte Novu godinu s Brkovima!Punkfolkwellness petorka Brkovi održat će se u petak 31. prosinca s početkom u 22:30 svoj prvi novogodišnji online koncert.

“Ako nemate gdje za Novu, možete s nama” – poručio je frontman Brkova Shamso69 najavljujući nastup. Njihovo premijerno virtualno koncertno iskustvo u najdužoj noći bit će složeno od najvažnijih pjesama cijele karijere. Bend će protutnjati kroz set s gomilom mega hitova koji su samo na You Tube kanalu Brkova preslušani više od 66 milijuna puta.

Kad se tome dodaju fantastične streaming brojke u 2021. od 1.4 milijuna slušanja na Spotifyju i činjenica da su Brkovi i unutar i van pandemije jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih bendova regije jasno je da fanovi jedva čekaju novi susret.

Novogodišnji koncert bit će stoga idealna prilika da se cijeli Balkan, dijaspora i ostatak svijeta skupi na jednom mjestu.

Ulaznice za novogodišnji koncert Brkova u prodaji su po cijeni od 10 eura, a kupiti se mogu isključivo online, u sustavu Entrio. “

Ako se napijete pa sve propustite ne brinite! Koncert se može gledati i u reprizi, ostat će dostupan na linku još 14 dana” – objavio je bend.Objavljeno 19.12.2021.

Vremeplov

Vrlo mi je važna sloboda u stvaranju glazbe. Kada si u bandu postoje ograničenja, postoji uloga koju moraš zadovoljiti. Kada si jednom postaviš granice teško ih je preći…
Dave Gahan (Depeche Mode)