Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dubioza Kolektiv - angažirana grupa glazbenika

Dubioza Kolektiv - angažirana grupa glazbenikaGrupa Dubioza kolektiv nastupila je u petak 07. 05. u ”Plavoj sobi” Radija 101. Odlična svirka i energičan nastup nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Izvedbama pjesama sa starijih albuma, ali i sa najnovijeg albuma ”5 do 12”, koji 12. svibnja izlazi u izdanju Menarta, pogađali su aktualnu situaciju prikazavši stvari oko nas onakvima kakve jesu bez uljepšavanja i kozmetike.

Dubioza kolektiv još jednom se dokazala kao angažirana grupa glazbenika koja prati razvoj političke i gospodarske situacije i događaje, te ih upakirava u energičan zvuk.

Pjesmama s novog albuma kao što su ”Vidi, vidi, vidi” i ”Kokuz” koje govore o recesiji i stalnoj borbi za preživljavanje, te pjesma ”Walter” u kojoj se najavljuje borba za bolji život, Dubioza pokazuje svoju povezanost s običnim čovjekom, te njihovu želju za pravdom i boljim sutra! Njihova uvjerenja u borbu i neodustajanje proizlaze iz svakog eksplozivnog nastupa što se moglo čuti i u petak na valovima Radija 101.

Nastup Dubioze kolektiv, pred nekolicinom sretnika koji su mogli prisustvovali koncertu na radiju, emitirao se uživo u eteru Radija 101, dok se video prijenos koncerta uživo prenosio na Tportalu. Uz Radio 101 i Tportal, koncert se istovremeno mogao slušati gotovo u cijeloj regiji, pa i u nekim dijelovima Europe.

Dobre vibracije nakon nastupa još uvijek traju i sasvim je jasno da se radi o jednom od najboljih live bendova na ovim prostorima. Bez obzira znate li njihove pjesme ili ne oni će vas svojom energijom i iskrenošću sigurno osvojiti.

p.r.

Objavljeno 13.05.2010.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf