Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elemental slavi 15 godina benda!

Elemental slavi 15 godina benda!Ova je godina za Elemental doista slavljenička – naime, ovaj zagrebački bend bilježi čak 15. godina postojanja i rada.

Još davne 1998. okupili su se kao ”klasični” rap trojac i u toj postavi snimili prva dva albuma, da bi iduća četiri snimili u punokrvnoj, bendovskoj postavi.

Upravo će se ta postava tijekom studenog i prosinca otisnuti na turneju u sklopu koje će posjetiti istaknutije gradove diljem cijele regije.

Turneja će osim 15. godina rada obilježiti i promociju Elementalova novog albuma ”U redu je” koji je svjetlo dana ugledao u svibnju, a s kojeg su publici predstavili već tri singla. Posljednji singl ”Prokleta ljubav” drma i gazi top ljestvicama cijele regije i već je posve sigurno – Elemental u svojim rukama ima još jedan hit!

Kao ”špica” turneje nameće se zagrebački koncert u Tvornici Kulture koji je zakazan za 16.11., a na kojem će Elemental uz vrhunsku svirku publiku ”prošetati” kroz posljednjih 15 godina rada. Tijekom večeri koja počinje u 21 sat, kad se otvaraju vrata Tvornice Kulture, Elemental će na pozornici ugostiti mnoge prijatelje iz glazbenog svijeta – bit će tu gostujućih DJ-a, kolega muzičara, brejkera i zabavljača, a sve uz vrhunski vizualno scenski performans kreativnog dvojca Vawa.

Turneja Elementala pod nazivom “15 godina Elementala – U redu je” počinje 01.11. koncertom u Splitu u dvorani Kocka, i traje do kraja prosinca. U mjesec i pol bend će svirati u sljedećim gradovima: 01.11. Split, 02.11. Črnomelj (Slovenija), 16.11. Zagreb, 22.11. Beograd (Srbija), 29.11. Skopje (Makedonija), 30.11. Niš (Srbija), 6.12. Tuzla (BiH), 7.12. Novi Sad (Srbija), 13.12. Rijeka, 14.12. Pančevo (Srbija)...

Za više detalja o zagrebačkom koncertu, kao i za informacije o pretprodaji ulaznica, posjetite FB stranicu benda i www.elemental.hr

Objavljeno 28.10.2013.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik