Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ELORG snimili spot

ELORG snimili spotProšla godina je bila vrlo uspješna za Električni orgazam. Album“To što vidiš to i jeste” izašao je u rujnu u suradnji s MTS-om i Domom omladine i otišao je u iznenađujućem tiražu od 50 000 primjeraka.(foto:B. Rašić)

Po glasanju publike Električni orgazam je osvojio “Oskar popularnosti” u kategoriji grupa godine u Srbiji. I to sve u vrijeme kada se obilježava trideset godina od izlaska kultnog albuma “Paket aranžman” kojim su Srđan Gojković Gile i ekipa stupili na scenu.

Za teritorij bivše Jugoslavije u prosincu prošle godine Dallas Records je objavio prošireno izdanje novog albuma “To što vidiš to i jeste”. Disk sadrži klasičan booklet i tri dodatne pjesme “Mister ministar”, “Gde god odem” i “Da, da, da, da”. Tako se Električni orgazam poslije više od dvadeset godina vratio na tržište Hrvatske i Slovenije.

Uz to, zagrebački redatelj Tomislav Pović je snimio spot za pjesmu “Mister ministar”.

16. veljače u 19h na promociji u Dallas Music Shopu u Beogradu uz prisustvo novinara Gile i ekipa su razdragano ćaskali s prijateljima i fanovima tj. novinarima. Uz malo glasniju muziku dalo se čuti da će Live predstavljanje albuma početi od travnja.

Okruženi cd-ima s rafova nije se moglo zaobići da je Gile ipak “prigrabio” vinil box set “The Rolling Stones”-a ali samo kao netko tko će to u skorijoj budućnosti priuštiti.

Ostali članovi su potpisujući cd fanovima kupcima upriličili atmosferu svojom otvorenošću i srdačnošću (jedino nije bilo Ljube). Svi prisutni su dobili na poklon bedge s logom s najnovijeg izdanja ELORG-a.

Ostaje samo jedno: od proljeća nove pjesme u živo. Do tada “To što Vidiš to i Jeste” ili novi ELORG vam stoji na raspolaganju.Objavljeno 18.02.2011.

Vremeplov

Od sebe očekujem duplo od onoga što očekujem od drugih.
James Brown