Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ELORG snimili spot

ELORG snimili spotProšla godina je bila vrlo uspješna za Električni orgazam. Album“To što vidiš to i jeste” izašao je u rujnu u suradnji s MTS-om i Domom omladine i otišao je u iznenađujućem tiražu od 50 000 primjeraka.(foto:B. Rašić)

Po glasanju publike Električni orgazam je osvojio “Oskar popularnosti” u kategoriji grupa godine u Srbiji. I to sve u vrijeme kada se obilježava trideset godina od izlaska kultnog albuma “Paket aranžman” kojim su Srđan Gojković Gile i ekipa stupili na scenu.

Za teritorij bivše Jugoslavije u prosincu prošle godine Dallas Records je objavio prošireno izdanje novog albuma “To što vidiš to i jeste”. Disk sadrži klasičan booklet i tri dodatne pjesme “Mister ministar”, “Gde god odem” i “Da, da, da, da”. Tako se Električni orgazam poslije više od dvadeset godina vratio na tržište Hrvatske i Slovenije.

Uz to, zagrebački redatelj Tomislav Pović je snimio spot za pjesmu “Mister ministar”.

16. veljače u 19h na promociji u Dallas Music Shopu u Beogradu uz prisustvo novinara Gile i ekipa su razdragano ćaskali s prijateljima i fanovima tj. novinarima. Uz malo glasniju muziku dalo se čuti da će Live predstavljanje albuma početi od travnja.

Okruženi cd-ima s rafova nije se moglo zaobići da je Gile ipak “prigrabio” vinil box set “The Rolling Stones”-a ali samo kao netko tko će to u skorijoj budućnosti priuštiti.

Ostali članovi su potpisujući cd fanovima kupcima upriličili atmosferu svojom otvorenošću i srdačnošću (jedino nije bilo Ljube). Svi prisutni su dobili na poklon bedge s logom s najnovijeg izdanja ELORG-a.

Ostaje samo jedno: od proljeća nove pjesme u živo. Do tada “To što Vidiš to i Jeste” ili novi ELORG vam stoji na raspolaganju.Objavljeno 18.02.2011.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders