Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gibonni – prevelik interes za nastup u Beogradu

Gibonni – prevelik interes za nastup u BeograduKoncertom u Kombank Areni , u organizaciji AAA Produkcije Gibonni će promovirati novi album ”20th Century Man” 25. ovog mjeseca i ujedno predstaviti najznačajnije pjesme iz svog bogatog glazbenog opusa . Beograd će premijerno ugostiti glazbenika koji iza sebe ima uspješnu karijeru koja traje više od 20 godina.

Gibonni kao specijalnog gosta u Arenu dovodi jednog od najoriginalnijih gitarista današnjice - Steve Stevensa.

Steve Stevens je svjetskoj javnosti najpoznatiji kao gitarist i suradnik legendarnog Billy Idola. Popis poznatih s kojima je surađivao je impresivan , a izdvaja se njegovo pojavljivanje s Michael Jacksonom na pjesmi ”Dirty Diana’’ i suradnja s pjevačem Vince Neilom (Motley Crue). Stevens je radio glazbu za filmove ”Matrix Reloaded”, ”Speed” i mnoge druge, a najprestižniju Grammy nagradu dobio je za čuvenu temu iz filma ”Top Gun”.

Povodom predstojećeg koncerta splitskog kantautora Gibonnija u beogradskoj Areni , Steve Stevens je dao izjavu : ”Veliki sam štovaoc glazbe koju stvara Gibonni , stvarno se radujem što ću imati priliku nastupati s njim! Također , drago mi je što ću ponovo vidjeti Beograd i uživati u njegovim čarima nekoliko dana.

Ranije je najavljeno da će kao specijalni gosti na Gibonnijevom koncertu u beogradskoj Kombank Areni 25.10. nastupiti karizmatični umjetnik Damir Urban , čuveni makedonski gitarist Vlatko Stefanovski, pjevačica Maya Azucena i svjetski cijenjeni Londonski Gospel Zbor.

Fanovi Gibbonija mogu očekivati neponovljivi višesatni koncertni spektakl za pamćenje u okviru kojega će splitski kanautor publiku provesti kroz svoje brojne legendarne hitove poput ”Libar”, ”Mirakul”, ”Toleranca” i nove pjesme s aktualnog albuma ”20 Century Man”.

Gibonni je podjednako cijenjen kao autor i pjesnik , jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike za svoje albume i pjesme. Za koncert u Kombank Areni vjerovatno je da će sve ulaznice biti rasprodane.

Prodaja ulaznica za koncert Gibonnia u Kombank Areni je na prodajnim mjestima Giggs tiks, Korner šopovima diljem zemlje, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mjestima kao i preko web stranice www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 2490rsd (25e) za Parter, 3490rsd (35e) za Fan Pit, 3.690rsd (37e) za Nivo 200 Premium, 2.990rsd (30e) za Nivo 200, 2.490rsd (25e) za Nivo 400 1. kategorije, 2.190rsd (22e) za Nivo 400 II kategorije i 9.990rsd (95e) za lože.

Objavljeno 23.10.2013.

Vremeplov

Natječem se sam sa sobom i gubim…
Roger Waters (Pink Floyd)