Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gibonni prvi put u Beogradu!

Gibonni prvi put u Beogradu!Jedan od najpopularnijih pjevača regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni nastupiti će 25. 10. 2013. godine po prvi put u Beogradu. (Foto: Danny Clifford)

Koncertom u beogradskoj Kombank Areni, u organizaciji AAA produkcije, Gibonni će promovirati novi album ”20th Century Man” i ujedno predstaviti najznačajnije pjesme iz svog bogatog muzičkog opusa. Beograd će premijerno ugostiti muzičara, koji iza sebe ima uspješnu karijeru koja traje više od 20 godina.

Nakon rekordno rasprodanih koncerata, u Subotici 2010. godine i trosatnog spektakla koji je Gibonni priredio u Novom Sadu 2011. godine, poznati kantautor sprema se održati svoj prvi i dugo očekivani koncert u Beogradu.

Publika će na koncertu u Kombank Areni pored svih starih, legendarnih hitova imati priliku čuti i nove pjesme.

Najveći Gibonnijevi hitovi kao što su: ”Libar”,”Mirakul”, ”Ne odustajem”,”Tempera”, ”Oprosti”,”Žeđam”od samog nastanka bili su podjednako slušani u Srbiji kao u Hrvatskoj. Svaka pjesma nosi jedinstveni potpis i pečat, kojim je, kao malo tko izgradio i očuvao vlastiti muzički identitet.

Gibonni je podjednako cijenjen kao autor i pjesnik, jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike za svoje albume i pjesme.

Prodaja ulaznica za koncert Gibonnija u Kombank Areni započela je u ponedjeljak 13. 05. na prodajnim mjestima Gigs Tix, Corner Shop-ovima širom Srbije, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mjestima kao i preko sajtova www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 2490rsd za parter, 3490rsd za Fan Pit, 3.690rsd za nivo 200 Premium, 2.990rsd za nivo 200, 2.490rsd za nivo 400 I kategorija, 2.190rsd za Nivo 400 II kategorije i 9.990rsd za lože.

Objavljeno 18.05.2013.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal