Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gibonni prvi put u Beogradu!

Gibonni prvi put u Beogradu!Jedan od najpopularnijih pjevača regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni nastupiti će 25. 10. 2013. godine po prvi put u Beogradu. (Foto: Danny Clifford)

Koncertom u beogradskoj Kombank Areni, u organizaciji AAA produkcije, Gibonni će promovirati novi album ”20th Century Man” i ujedno predstaviti najznačajnije pjesme iz svog bogatog muzičkog opusa. Beograd će premijerno ugostiti muzičara, koji iza sebe ima uspješnu karijeru koja traje više od 20 godina.

Nakon rekordno rasprodanih koncerata, u Subotici 2010. godine i trosatnog spektakla koji je Gibonni priredio u Novom Sadu 2011. godine, poznati kantautor sprema se održati svoj prvi i dugo očekivani koncert u Beogradu.

Publika će na koncertu u Kombank Areni pored svih starih, legendarnih hitova imati priliku čuti i nove pjesme.

Najveći Gibonnijevi hitovi kao što su: ”Libar”,”Mirakul”, ”Ne odustajem”,”Tempera”, ”Oprosti”,”Žeđam”od samog nastanka bili su podjednako slušani u Srbiji kao u Hrvatskoj. Svaka pjesma nosi jedinstveni potpis i pečat, kojim je, kao malo tko izgradio i očuvao vlastiti muzički identitet.

Gibonni je podjednako cijenjen kao autor i pjesnik, jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike za svoje albume i pjesme.

Prodaja ulaznica za koncert Gibonnija u Kombank Areni započela je u ponedjeljak 13. 05. na prodajnim mjestima Gigs Tix, Corner Shop-ovima širom Srbije, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mjestima kao i preko sajtova www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 2490rsd za parter, 3490rsd za Fan Pit, 3.690rsd za nivo 200 Premium, 2.990rsd za nivo 200, 2.490rsd za nivo 400 I kategorija, 2.190rsd za Nivo 400 II kategorije i 9.990rsd za lože.

Objavljeno 18.05.2013.

Vremeplov

Sve što sam imao bio je kofer i moji bubnjevi. Uzeo sam ih u Seattle i nadao se da će upaliti…
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)