Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goribor i Superhiks na T- Mobileu!

Goribor i Superhiks na T- Mobileu! Najnovija imena ovogodišnjeg izdanja T- Mobile festivala su Goribor iz Srbije te Superhiks iz Makedonije. Ovim izvođačima festival je dobio na još većoj raznovrsnosti, budući da se radi o trip-hop i ska-punk bendovima.

Za Goribor govore da su jedan od boljih i originalnijh bendova na prostoru bivše Jugoslavije. Kombiniraju trip-hop i blues, a stvaruju pod utjecajem Discipline Kičme, Ekatarine Velike te Joy Divisiona. Priča o bendu počinje sad već davne 1988. godine, ali veći proboj ostvaruju tek 2006. nastupom na pulskom Art & Music festivalu. Iza sebe imaju 6 albuma, od kojih je posljednji izašao 2007. godine, a trenutno pripremaju sedmo izdanje. neke od novih stvari sigurno ćemo čuti na Jarunu.

Reggae, latino i balkanski etno samo su neki od stilova koje veseli Superhiksi vješto kombiniraju u svojim prepoznatljivim live nastupima. Osnovani su 1994. godine u Makedoniji. Prvi album im izlazi 6 godina kasnije, a od tada su izdali još dva. Tijekom svih tih godina dijelili su pozornicu s bendovima kao što su Manu Chao, Fun Lovin Criminals, Fishbone, Tito & Tarantua, Henry Rollins te mnogi drugi što nam garantira odličan provod na na svom drugom nastupu na T-Mobile InMusic Festivalu.

Objavljeno 08.05.2011.

Vremeplov

Mi se bavimo specijalnom vrstom umjetnosti u ambijentu koji je neprijatan sanjarima.
Frank Zappa