Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goribor i Superhiks na T- Mobileu!

Goribor i Superhiks na T- Mobileu! Najnovija imena ovogodišnjeg izdanja T- Mobile festivala su Goribor iz Srbije te Superhiks iz Makedonije. Ovim izvođačima festival je dobio na još većoj raznovrsnosti, budući da se radi o trip-hop i ska-punk bendovima.

Za Goribor govore da su jedan od boljih i originalnijh bendova na prostoru bivše Jugoslavije. Kombiniraju trip-hop i blues, a stvaruju pod utjecajem Discipline Kičme, Ekatarine Velike te Joy Divisiona. Priča o bendu počinje sad već davne 1988. godine, ali veći proboj ostvaruju tek 2006. nastupom na pulskom Art & Music festivalu. Iza sebe imaju 6 albuma, od kojih je posljednji izašao 2007. godine, a trenutno pripremaju sedmo izdanje. neke od novih stvari sigurno ćemo čuti na Jarunu.

Reggae, latino i balkanski etno samo su neki od stilova koje veseli Superhiksi vješto kombiniraju u svojim prepoznatljivim live nastupima. Osnovani su 1994. godine u Makedoniji. Prvi album im izlazi 6 godina kasnije, a od tada su izdali još dva. Tijekom svih tih godina dijelili su pozornicu s bendovima kao što su Manu Chao, Fun Lovin Criminals, Fishbone, Tito & Tarantua, Henry Rollins te mnogi drugi što nam garantira odličan provod na na svom drugom nastupu na T-Mobile InMusic Festivalu.

Objavljeno 08.05.2011.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash