Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Green Day singlom ”Father Of All…” najavili album

Green Day singlom ”Father Of All…” najavili album Ulaznice za turneju The Hella Mega Tour, koja Green Day u društvu sastava Fall Out Boy i Weezer dovodi u Europu, puštene su u prodaju. Trinaesti album američkih punk rockera očekujemo u objavi 7. veljače sljedeće godine

Peterostruki dobitnici Grammyja i jedan od najvećih punk rock bendova današnjice, Green Day su predstavili novi singl ”Father Of All…”! Najava je to novog zvuka, ali i istoimenog albuma koji očekujemo u objavi 7. veljače 2020. u suradnji diskografskih kuća Reprise i Warner Records.

Najava novog, trinaestog po redu albuma američkih punk rockera stigla je uz vijest o velikoj stadionskoj turneji The Hella Mega Tour koja Green Day u društvu sastava Fall Out Boy i Weezer dovodi u Europu već u lipnju iduće godine. Uz spomenutu turneju, Green Day će mjesec dana ranije održati i nekoliko samostalnih koncerata, a ulaznice su danas, 17. rujna puštene u prodaju na službenoj web stranici: https://greenday.com/tour

Formiran 1986. godine u Berkeleyju u Kaliforniji, Green Day je u trideset godina postao jedan od najprodavanijih svjetskih bendova svih vremena, s više od 70 milijuna prodanih ploča širom svijeta i 10 milijardi ukupnih audio i vizualnih streamova.

Album Dookie iz 1994. godine, koji je prodan u više od 10 milijuna primjeraka i koji je postigao dijamantnu nakladu, nadaleko je popularizirao i oživio interes za punk rock glazbu. Njegova objava je katapultirala karijeru sastava s nizom #1 hitova te magazin Entertainment Weekly s pravom Green Day naziva ”najutjecajnijim bendom svoje generacije”.

Objavljeno 25.09.2019.

Vremeplov

Nemam moto već vjerujem u ljude.
Žak Valenta, riječki redatelj